Παρουσίαση του περιφερειακού συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά»

Πολιτική /

Το ψηφοδέλτιο περιφερειακής ενότητας Κιλκίς παρουσίασε ο περιφερειακός συνδυασμός «Πολίτες Μπροστά», με επικεφαλής την υποψήφια περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26.4.14 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς
Οι υποψήφιοι γιά την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς είναι:
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γεώργιος Ρωμανίδης.
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:
-Γιαννακάκη Ελευθερία, ελεύθερη επαγγελματίας, Κιλκίς
-Βαβάμης Πέτρο<ς, υπάλληλος ΟΤΑ, συνδικαλιστής, Γουμένισσα
-Νικολαίδης Αλέκος, συνταξιούχος αγρότης, π. πρόεδρος κοινότητας Φιλυριάς
-Παρασκευαίδου Έφη, κοινωνική λειτουργός, Χορήγι Κιλκίς
-Τικτοπούλου Ελβίρα, ιατρός ΩΡΛ, ΚιλκίςΠΑΥΛΙΔΟΥ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ 1
Παρουσία πολλών συμπολιτών η κ. Παυλίδου αναφέρθηκε στους βασικούς «άξονες» γύρω από τους οποίους θα κινηθεί η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά».
«Με πολιτικό πρόταγμα την ανάπτυξη στην Κεντρική Μακεδονία μέσω της αναδείξεως των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, την αξιοποίηση στο βέλτιστο βαθμό των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, την διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων και την εξωστρέφεια, η περιοχή μας θα αναδειχθεί ως βόρεια πύλη της χώρας στα Βαλκάνια και την Ν.Α. Ευρώπη» τόνισε η κ. Παυλίδου προσθέτοντας: «Είναι στο χέρι μας με την συμμετοχή των πολιτών να βγούμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής μας».
Μετά το πέρας της παρουσίασης του ψηφοδελτίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Κιλκίς, με πολίτες με τους οποίους αναπτύχθηκε διάλογος για τα προβλήματα του νομού και της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα

Θ.Βαφειάδης: «Να ενημερώσει η δημοτική αρχή γιά την υπέρογκη οφειλή της ΔΕΥΑΚ στην ΔΕΗ και γιά έργα από υπηρεσίες του δήμου»

Δύο έγγραφες ερωτήσεις προς την διοίκηση του δήμου κατέθεσε στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος […]

Δείτε ακόμα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]