Αθλητισμός

Πρώτη της γυναικείας του Κιλκισιακού στην β΄εθνική με το δεξί

Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρέωσης της στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 2-0 την Καστοριά.

Το συγκρότημα των Δελήπαλτα – Αντωνιάδη έβγαλαν εντός γηπέδου πολλές φάσεις με παιχνίδι ουσίας και κατοχής.

Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια του Κιλκισιακού είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν αρκετές φάσεις όπου σε μία από αυτές και σε προσπάθεια της Καραβασίλη στο 26″ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι όμως δύο λεπτά αργότερα η Αναστασιάδου με όμορφη σέντρα βρήκε την Καραβασίλη και με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλη έβγαλε αρκετές φάσεις και στο 88″ λεπτό η Χατζηγεωργιαδου με ιδανικό σουτ έγραψε το 2-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Ακριβοπούλου, Παρπαρα (88′ Αδαμίδου), Τζιτζιδου, Μουρατιδου, Αναστασιάδου, Μιγκου, Βασιλειάδου, Νικολαιδου (60′ Χατζηγεωργιαδου), Φούρναρη, Καραβασίλη (70′ Πολατιδου).

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]