Αθλητισμός

Αξιολόγηση-κατάταξη διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών αγώνων

Απο την επιτροπή διατησίας ΕΠΣΚ δημοσιοποιήθηκαν τα σχετικά με την διαδικασία αξιολόγησης-κατάταξης των διαιτητών του νομού εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2917-18.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Όλοι οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές της ένωσής μας θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 31/8/17 και ώρα 19.00 στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α, αίτηση και διοριστήριο κατάταξης προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης – κατάταξης τους σε κατηγορίες σύμφωνα με τα άρθρα 21,22,25,26 του κανονισμού διαιτησίας. Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προσκομίσουν:

Διαιτητές:

• Γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο

• Αντίγραφο ποινικού μητρώου

Παρατηρητές:

• Γνωμάτευση από τον οφθαλμίατρο

• Αντίγραφο ποινικού μητρώου

Από τις παρακάτω διαδικασίες εξαιρούνται όσοι συμμετείχαν στα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών και παρατηρητών της Κ.Ε.Δ/Ε.Π.Ο

Όλοι οι διαιτητές θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες σύμφωνα με το άρθρο 22 του κανονισμού διαιτησίας. Οι αθλητικές δοκιμασίες θα λάβουν χώρα τη Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 ενώ οι γραπτές εξετάσεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α με ώρα έναρξης 15.00.

Όλοι οι παρατηρητές θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α με ώρα έναρξης 15.00. Από τις παραπάνω διαδικασίες εξαιρούνται όσοι συμμετείχαν επιτυχώς στα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών – παρατηρητών της Κ.Ε.Δ/Ε.Π.Ο.

Όσοι δε λάβουν μέρος σε όλες τις παραπάνω διαδικασίες, σύμφωνα με τα άρθρα 21, 22, 25 και 26 του κανονισμού διαιτησίας, αποκλείονται αυτόματα από τις διαδικασίες αξιολόγησης – κατάταξης σε κατηγορίες και συνεπώς δεν θα δύνανται να αγωνιστούν την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών – βοηθών διαιτητών και παρατηρητών της ένωσής μας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 19.00, στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.

Σας κάνουμε γνωστό, ότι η ενημέρωση, των διαιτητών – βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας, για τις δραστηριότητες της επιτροπής διαιτησίας (ορισμοί, συγκεντρώσεις κτλ ) θα πραγματοποιείται από στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Κιλκίς, καθώς και από τους πίνακες ανακοινώσεων της Ε.Π.Σ Κιλκίς και της Ε.Δ Κιλκίς.
Συγχαρητήριο

Η Ε.Δ/Ε.Π.Σ Κιλκίς εκφράζει τα συγχαρητήριά της και την υπερηφάνεια της για όλους τους υποψήφιους προς αξιολόγηση διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, οι οποίοι επέτυχαν, σε απόλυτο βαθμό, στις γραπτές εξετάσεις καθώς και στην συνέντευξη – βίντεο κουίζ της Κ.Ε.Δ/Ε.Π.Ο για το έτος 2017-18.

Τέλος, η Ε.Δ/ Ε.Π.Σ Κιλκίς εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους προς αξιολόγηση διαιτητές και βοηθούς διαιτητές στις αγωνιστικές δοκιμασίες που ακολουθούν το επόμενο διάστημα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα