Αθλητισμός

«Αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου στον Αετό Κιλκίς

Την καθιερωμένη εκδήλωσή του με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου διοργανώνει ο Αετός Κιλκίς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 13.6.15, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 11 το πρωί.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διαγωνιστικά παιχνίδια με την συμμετοχή όχι μόνον των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων υποδομής αλλά …και τον γονέων και κηδεμόνων.
Εν όψει της «αυλαίας» ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Στεφούδης προέβη στην ακόλουθη έγγραφη δήλωση:
«Αγαπητοί φίλοι ,
Μία ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη από χαρές, από λύπες, από επιτυχίες , από αποτυχίες . Μια χρονιά όμως γεμάτη από μπάσκετ.
Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί επιτυχώς ακόμη μια χρονιά .
Πρώτα – πρώτα όλους τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων που εκπροσώπησαν τον σύλλογο μας στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Θ . Όλους τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας του συλλόγου που έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε όλη την περιφέρεια δίνοντας πλήθος φιλικών αγώνων με πολύ καλά και θετικά αποτελέσματα.
Φυσικά σε όλο το προπονητικό επιτελείο του Αετού, και στους πέντε προπονητές μας που έδωσαν απλόχερα τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και τον χρόνο τους και συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε να ανέβούν ψηλότερα το επίπεδο και η κουλτούρα της ομάδος μας αλλά και της πόλης μας .
Σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που καθένας με τον τρόπο του βοήθησε παρά τις δύσκολες συνθήκες των καιρών που ζούμε , και φυσικά σε όλους τους φίλους και τους γονείς που ήταν αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια και δραστηριότητα του συλλόγου .
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον οργανισμό αθλητισμού του δήμου Κιλκίς, και ιδιαίτερα την πρόεδρο Κατερίνα Γιαννακούλα-Ζιούτα καθώς και τον αντιπρόεδρο Νίκο Σερασκέρη, αλλά και το προσωπικό των γυμναστηρίων που στάθηκαν δίπλα μας και μας προσέφεραν την κάθε δυνατή βοήθεια και διευκόλυνση στην χρήση των δημοτικών γυμναστήριων είτε για προπονήσεις είτε για αγώνες είτε γιά άλλες εκδηλώσεις .
Ευχαριστήσω επίσης την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς και τον πρόεδρό της Χρήστο Ντέντα, για την παραχώρηση και χρήση του γυμναστηρίου του 2ου γυμνασίου.
Εύχομαι σε όλους καλό Καλοκαίρι , και καλές διακοπές αλλά και καλή ξεκούραση διότι από τον προσεχή Σεπτέμβριο μας περιμένει πολλή δουλειά».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]