Αθλητισμός

Με αυτοτέρμα ισοφάρισε ο Εθνικός το τέρμα του Κιλκισιακού (1-1)

Με ισοπαλία 1-1 έληξε το ενδοκιλκισιακό «ντέρμπυ» Εθνικού Ν. Αγιονερίου – Κιλκισιακού.
Το αποτέλεσμα προσέφερε και στις δύο ομάδες από ένα μικρό «στήριγμα» στην «μάχη» για την παραμονή στην γ’ εθνική κατηγορία, όμως άφησε ανικανοποίητες και τις δύο, καθώς σε περίπτωση νίκης ο μεν Εθνικός θα είχε πλησιάσει σε απόσταση «αναπνοής» από τον ανωτέρω στόχο, ο δε Κιλκισιακός θα είχε εδραιωθεί στην ασφάλιση πρώτη εξάδα.Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 2
Επί πλέον, σε σχέση με τις λίγες αλλά «χτυπητές» ευκαιρίες, που δημιούργησαν, οι του Εθνικού «τα έχουν» με την τύχη τους, καθώς έχασαν πρώτοι τις δύο δικές τους και μαζί την ευκαιρία να ανατρέψουν το 0-1, που προήλθε από εύστοχο πέναλτυ του Παντελιάδη στο 9’ (ανατροπή του ιδίου), ενώ οι του Κιλκισιακού «χτυπιούνται» για το ότι από την μία αστόχησαν σε δύο «κραυγαλέες» στο τελευταίο δεκάλεπτο για εδραίωση της νίκης και από την άλλη ισοφαρίσθηκαν… στο 96’ από την μία και μοναδική κακή στιγμή της άμυνάς του, που κατέληξε σε … αυτοτέρμα του Ματεντζίδη!
Κατά τα λοιπά τα δύο συγκροτήματα έδωσαν έμφαση στην εξασφάλιση των νώτων τους, επιδιώκοντας την νίκη με ξαφνικές επιθέσεις ή γρήγορες αντεπιθέσεις. Καθώς και οι δύο προσπαθούσαν να πιέσουν ψηλά ήταν επόμενο να παιχθεί κυρίως παιχνίδι κέντρου, με εμφανές σ’ αυτό το εκατέρωθεν πάθος στην προσπάθεια των μεν να μην επιτρέψουν στους δε να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν.Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 1
Μετά το τέρμα του Κιλκισιακού ο Εθνικός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μήτσικα στο 30’ και τον Γραικό στο 52’.
Η ομάδα του Κιλκίς «απάντησε» με ισάριθμες του Σαβελίδη στο 80’ και 86’, με την δεύτερη από εκείνες που… (υποτίθεται ότι) δεν χάνονται!
Στο τέλος υπήρξε κορύφωση της έντασης, που προκλήθηκε από την προαναφερθείσα εξέλιξη του αγώνα, χωρίς ωστόσο οποιαδήποτε ανεξέλεγκτη εκτροπή.
Η συνολική «εικόνα» τόσο του Εθνικού όσο και του Κιλκισιακού, αν και χωρίς να φτάσει την αντίστοιχη προηγουμένων εμφανίσεων, «συνηγορεί» στην επίτευξη του κοινού αντικειμενικού σκοπού της παραμονής, και αυτό ήταν το στοιχείο που μετριάζει την «στυφή γεύση», που άφησε και στους δύο η ισοπαλία.
Οι συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης, Γκέληνος, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Καρασίμος, Σακκάς (87’ Αλμπάνης), Πεχλιβάνης (80’ Παλιάτσος), Μήτσικας, Χασάνογλου, Γραικός (72’ Μακρής).
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος (56’ Καρατζιάς), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Καλαϊτζίδης, Σαβελίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας (77’ Αϊβαζίδης), Παντελιάδης (85’ Κωτάκης), Τριανταφυλλίδης.
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 4.5.14, 17.00, Αγροτικός Αστήρ Ευόσμου Θεσσαλονίκης – Εθνικός Ν. Αγιονερίου και Κιλκισιακός – Ορφέας Ελευθερούπολης.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας