Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αυτή που… ξεχώρισε

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις είχε ο Δημήτρης Ορφανίδης με την ευκαρία της εκδήλωσης, με την οποία η πασίγνωστη εταιρία “Μπάρμπα Στάθης” εγκαινίασε την λειτουργία ρομποτικού αυτοματοποιημένου ψύκτη στις διοικητικές και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της, στην ΒΙΠΕ Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ήταν λογικό, καθώς στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” πλήθος κορυφαίων παραγόντων της εταιρίας και εκπροσώπων σημαντικών φορέων της κεντρικής και τοπικής διοίκησης καθώς και της οικονομίας και του επιχειρείν.
Όμως ανάμεσα στις συναντήσεις του εκδότη του “Μαχητή” ξεχώρισε αυτή με την Άννα-Μαρία Τριανταφυλλίδη, ένα νέο σε ηλικία και ήδη “σημαίνον” και ανερχόμενο στέλεχος του “Μπάρμπα Στάθη”.

Η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με το ότι αυτό το λαμπρά εξελισσόμενο στέλεχος είναι… Κιλκισιώτισσα, καθώς έλκει την καταγωγή από τον Βαπτιστή, ενὠ έχει να επιδείξει προυπηρεσία σε εξωστρεφή πανελλήνιας εμβέλειας μονάδα του κιλκισιώτικου επιχειρείν.

Έχουμε, λοιπόν, στην περίπτωσή της άλλο ένα παράδειγμα, που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ότι γενικως “έξω” το Κιλκίς πάει καλά ή, έστω, καλύτερα από “μέσα”

Ήταν, ως εκ τούτου, εύλογη η εκ μέρους του Δημήτρη Ορφανίδη προτεραιότητα σ’ αυτήν την συνάντηση, εκεί που δεν υπήρξαν ανάλογες, πχ, με τον δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη ή ακόμη και με…τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά!

Περισσότερα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

Δείτε ακόμα