Αθλητισμός

Άτυχη στην τελευταία προσπάθεια η Κρηστώνη (1-1) στην Αλεξάνδρεια

“Πάλεψε” κυριολεκτικώς μέχρι τέλους, κάνοντας χρήση του δικαιώματος στην μαθηματική τελευταία ελπίδα διεκδίκησης της ανόδου στην γ’ εθνική κατηγορία.
Όμως, γιά τρίτο συνεχή αγώνα ο πρωταθλητής ΕΠΣΚ ΠΑΟ Κρηστώνης στάθηκε άτυχος, μη καταφέρνοντας να αποσπάσει αποτέλεσμα ανάλογο με την εμφάνισή του, που και στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρείας ήταν αντάξια ομάδος, που δικαιούται να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία.
Έτσι, «έμεινε» στο 1-1 με την τοπική ομάδα και «αποχαιρέτησε» το «όνειρο» γιά την άνοδο.
Απέναντι στον ομώνυμο γηπεδούχο ο ΠΑΟΚ έπαιξε με πάθος και καθαρώς επιθετικό πνεύμα, διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κατά περισσότερα διαστήματα, ενώ προς στιγμήν απέκτησε και ψυχολογικό προβάδισμα, καθώς προηγήθηκε στο 20’ με τον Ι.Μαυρόπουλο.
Ωστόσο, δεν απέφυγε και σ’ αυτήν την αναμέτρηση την… «κακή συνήθεια» της απώλειας από αξιολόγων μέχρι κλασικών ευκαιριών σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.
Μοιραίο γι’ αυτόν υπήρξε το τελευταίο λεπτό και των δύο ημιχρονίων, αφού στο 45’ ισοφαρίσθηκε ύστερα από φάση από εκείνες, οι οποίες θεωρητικώς μπορούν να αποφευχθούν από κάθε άμυνα, ενώ στο 90’ έχασε την μεγάλη ευκαιρία γιά την νίκη με τον «εκτελεστή» του τέρματος του Γιάννη Μαυρόπουλο, που με την σειρά του έχασε την ευκαιρία να γίνει ο «απόλυτος ήρωας» της συνάντησης, ως ο άνθρωπος που θα έδινε παράταση στην τελευταία θεωρητική πιθανότητα ανόδου της ομάδας στην γ’ εθνική κατηγορία.
Πάντως, γιά άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ απέδειξε, ότι… το εννοούσε, όταν είχε θέσει ως στόχο αυτήν την προαγωγή, διαψεύδοντας και πάλι όσους τον ήθελαν απλό «κομπάρσο» αυτής της «παράστασης».
Και σίγουρα εξεπροσώπησε επαξίως το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, παρά την ατυχή κατάληξη της προσπάθειάς του.
Η σύνθεση:
Κυριακίδης, Νικολαϊδης, Τσοπουζίδης, Παπάκης, Κ.Πότκας, Παυλίδης, Ι.Μαυρόπουλος. Αλμασίδης, Γ.Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Δ.Ιωαννίδης (46’ Γιόκα).
Στον άλλο αγώνα:
Ολυμπιακός Γαλατάδων-Απόλλων Αρναίας 2-2
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Τετάρτη 4.6.14, 17.00., ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Απόλλων Αρναίας (στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς).
Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Απόλλων Αρναίας 11
2. ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας 6
3. Ολυμπιακός Γαλατάδων 6
4. ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 2

Περισσότερα
Δείτε ακόμα