Αθλητισμός

Στους Ατρομήτους επιτελείται δημιουργικό αθλητικό έργο

Αθλητές του καλαθοσφαιρικού συλλόγου Ατρομήτων πρώην δήμου Γαλλικού, γονείς και φίλοι έδωσαν το «παρών» τους στην ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου, την Παρασκευή 15.1.16, στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, όπου και διεξάγονται οι προπονήσεις και οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας και όλων των τμημάτων.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα της πρόεδρου του συλλόγου Ειρήνης Σαββίδη, η οποία δήλωσε «χρειαζόμαστε έμπρακτα, την συμμετοχή και την αρωγή, των γονιών, των φιλάθλων και της Πολιτείας με κάθε μέσο που διαθέτουν, για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καλογιάννης, που έκοψε την πίττα για κάθε τμήμα της, είπε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του: «Είμαστε και θα παραμείνουμε κοντά στα παιδιά μας, με τις τακτικές προπονήσεις και τις προγραμματισμένες αθλητικές συναντήσεις, προκειμένου από μικρή ηλικία να βιώσουν την ευγενή άμιλλα που προσφέρει ο αθλητισμός».

Με την σειρά του ο προπονητής των τμημάτων υποδομής Κώστας Λαδάς επεσήμανε στους παρευρεθέντες τα εξής:
«Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε , όλοι μας, δάσκαλοι, γονείς, προπονητές, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μην λείψει η χαρά, η ελπίδα, η μάθηση από τα παιδιά μας».

Τα παιδιά που έτυχαν το φλουρί, έλαβαν ως δώρο από μία επιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών.
Τυχεροί ήταν:
Γεωργια Παπαδοπουλου (Καμπάνη), Κώστας Πουρσατούδης (Ν.Σάντα) και Αλέξανδρος Αγοράκης (Καμπάνη).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]