Αθλητισμός

Στο πρωτάθλημα Βορ.Ελλάδος ζίου-ζίτσου ο Ατρόμητος Γουμένισσας

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Γουμένισσας στο πρωτάθλημα ζίου-ζίτσου Βορείου Ελλάδος, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν την Κυριακή 19.1.14, στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρείας.
Ο σύλλογος της Γουμένισσας συμμετέσχε με έξι στελέχη του και είχε τον εντυπωσιακό απολογισμό των τεσσάρων μεταλλίων και δύο τιμητικών θέσεων.
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Αλμπάνης και Κωνσταντίνος Λέφτσης, ασημένιο ο Ραφαήλ Γευγελής και χάλκινο η Λαμπρινή Παπαχρήστου ενώ τιμητικές θέσεις κατέλαβαν οι Αναστάσιος Ζώρας (τέταρτη) και Πέτρος Λέφτσης (πέμπτη).
Ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα παγκρατίου Βορείου Ελλάδος, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν την Κυριακή 2.2.14, στο κλειστό γυμναστήριο Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]