Αθλητισμός

Μία αξιόλογη καλαθοσφαιρική χρονιά γιά τους Ατρομήτους

Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια ως «φυτώριο» του καλαθοσφαίρου, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί υποδειγματικώς.
Σήμερα οι Ατρόμητοι πρώην δήμου Γαλλικού, με τυπική έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα και αγωνιστική το κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη, διαθέτουν και μιάν αξιόλογη ομάδα «πρώτης γραμμής», προερχόμενη κατά βάσιν από αυτό το φυτώριο με ελάχιστες αναγκαίες έξωθεν προσθήκες περισσότερο εμπείρων παικτών.
Η φετινή αγωνιστική περιόδος υπήρξε αξιόλογη γιά τους Ατρομήτους, οι οποίοι αποτελούν πλέον υπολογίσιμο μέγεθος της β’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας, παρ’ όλο που διαθέτουν την πιό νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, το οποίο ολοκληρώθηκε το Σάββατο 15.2.14.
Οι Ατρόμητοι ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με απολογισμό πέντε νικών και εννέα ηττών, «γράφοντας» τον «επίλογο» της περιόδου με νίκη επί του πάλαι ποτέ κραταιού ΓΑΣ Εδέσσης με 64-57.
Ειδικότερα, η ομάδα του νομού Κιλκίς έφερε τα εξής αποτελέσματα (αριστερά του πρώτου και δεξιά του δευτέρου γύρου)
-Με Κεραυνό Ασπρου Πέλλης 46-90 και 46-85.
-Με Βουκεφάλα Πέλλης 54-51 και 46-57.
-Με Φίλιππο Ν.Πέλλας 54-39 και 68-53.
-Με Σκυδραϊκό 33-73 και 54-74.
-Με ΠΑΟΚ Αλμπωπίας 77-99 και 66-63.
-Με ΑΟ Γουμένισσας 40-59 και 37-77
-Με ΓΑΣ Εδεσσας 50-63 και 64-57
Μετά την λήξη του νικηφόρου τελευταίου αγώνα παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι της ομάδας «το γιόρτασαν» με γλέντι στην ταβέρνα του Μάνου στον Γαλλικό.
Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες θα συνεχισθούν έως την λήξη της συνολικής αγωνιστικής περιόδου, τον προσεχή Μάιο, ώστε η ομάδα και τα τμήματα υποδομής να διατηρήσουν την συνοχή τους και το αγωνιστικό επίπεδό τους έως την εποχή της έναρξης της προετοιμασίας γιά την νέα περίοδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα