Αθλητισμός

Σημαντική ατομική επίδοση από τον παμπαίδα Σ.Χνιτίδη του ΓΑΣΚ στα 2.000 μ. με φυσικά εμπόδια

Σημαντική ατομική επίδοση στον δρόμο 2.000 μέτρων μετά φυσικών εμποδίων της κατηγορίας παμπαίδων α΄ ή Κ16, με 7.01.07, σημείωσε ο Σάββας Χνιτίδης.

Με αυτήν, ο φέρελπις αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς πρώτευσε στους αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ. Μακεδονίας αυτής της κατηγορίας, που διεξήχθησαν την Μ. Δευτέρα 10.4.23, στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης.

Από πλευράς ΓΑΣΚ υπήρξαν και άλλες αξιοσημείωτες παρουσίες, γιά τις οποίες σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Στην σφυροβολία των παγκορασίδων έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Αναστασία Ξοπλίδου. Η νεαρή ρίπτρια είχε συνολικώς καλή παρουσία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με καλύτερη βολή στα 25,34μ., έχοντας ως στόχο μέχρι το πανελλήνιο πρωτάθλημα του Καλοκαιριού βολές πάνω από τα 30 μέτρα.

Στο τετραπλούν άλμα αγωνίσθηκαν η Χριστίνα Ξοπλίδου και η Μαριλένα Ιορδανίδου. Η πρώτη, με καλύτερο άλμα στα 10,43μ. κατέλαβε την 14η θέση, ενώ η δεύτερη με μόλις ένα εκατοστό διαφορά, 10,42μ., την 15η, αφήνοντας υποσχέσεις για πολύ καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]