Αθλητισμός

Άνετη επικράτηση Άτλαντος επί του Αίαντος με 3-0 σετ

Στην ενδοκιλκισιακή αναμέτρηση του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ε΄ομίλου β΄εθνικής κατηγορίας ο Άτλας Κιλκίς νίκησε τον «συμπολίτη» Αίαντα με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Άτλαντος παρουσιάσθηκε πληρέστερη, εμπειρότερη και τεχνικώς υπέρτερη, με επακόλουθο να φτάσει με άνεση στην επικράτηση.

Ωστόσο, ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Αίας, οι παίκτες του οποίου δεν «παράτησαν» ούτε στιγμή την προσπάθειά τους, ενώ έδειξαν, τόσο ως μονάδες όσο και ως σύνολο, ότι συγκροτούν ομάδα με προοπτικές.

ΑΤΛΑΣ ΑΙΑΣ

Ο αγώνας παρουσίασε περισσότερο ενδιαφέρον στο πρώτο σετ, όταν ο Αίας προέβαλε σθεναρότερη αντίσταση και «συμβάδισε» επί αρκετούς πόντους με τον Άτλαντα.

Στα άλλα δύο σετ «μίλησε» μετά το πρώτο ήμισύ τους η ανωτερότητα του Άτλαντος.

Τα σετ: 25-15, 25-10, 25-11.

Οι συνθέσεις:
ΑΤΛΑΣ: Πολιτίδης, Χειρούλης, Παπαδόπουλος, Πελτιάν, Κουρομπήλιας, Ιακωβίδης (αε), Ουστάς, Τρόπιος, Σερασκέρης (ελεύθερο).

ΑΙΑΣ: Κυριμλίδης, Μίσκος, Στρέλε, Αβραμίδης, Νικοπολιτίδης, Ρήγας (αε), Βιτουλαβίτης, Μεφίνη, Ανδρεανίδης, Τσολοζίδης, Μπαρχουνταρισβίλι, Μανουσαρίδης, Φραγκάλης (ελεύθερος), Δηλόπουλος (ελεύθερος).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το αποτέλεσμα και οι ερμηνείες

Αδιαμφισβήτητα το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ήταν ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι ανέμεναν. Ούτε οι πιο αισιόδοξοι νεοδημοκράτες […]