Κοινωνία

Αθρόα η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Ι.Μ. Κιλκισίου και του ΕΕΣ Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία και με την αθρόα προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 η καθιερωμένη καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία του περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που αποτελεί θεσμό τα τελευταία δώδεκα έτη.

Η εθελοντική αιμοδοσία του ΕΕΣ Κιλκίς διεξήχθη στη φιλόξενη και κλιματιζόμενη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς απο κλιμάκιο του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας και μεσα σε κλίμα ανιδιοτελούς προσφοράς και χαράς, οι ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ εθελοντές αιμοδότες του ΕΕΣ Κιλκίς, ανταποκρίθηκαν στο δημόσιο κάλεσμα προσφέροντας το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας Γ.Ν. Κιλκίς που επί σειρά ετών εκπληρώνουν κάθε επιθυμία μας για συνεργασία καθώς και τον διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας “Πόντος” για την ευγενική παραχώρηση της ΛΑΦ Κιλκίς.

Ιδιαίτερα, ευχαριστεί τους δεκάδες σπουδαίους εθελοντές αιμοδότες που πάντοτε η συμβολή τους είναι καθοριστική και μέσω της προσφοράς τους, δίνεται η δυνατότητα να εξυπηρετούνται καθημερινά συμπολίτες μας που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους ακούραστους εθελοντές των τριών σωμάτων του περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που χωρίς τη συμμετοχή και την ουσιαστική βοήθεια τους καμία δράση δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί επιτυχώς.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων απο την ανύψωση της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα