Αθλητισμός

Ο Άθλος Κιλκίς πραγματοποίησε εκδρομή στον «Αστερόκοσμο» Θεσσαλονίκης


Σε ένα από τα ελάχιστα ελεύθερα από αγώνες σαββατοκύριακα της αγωνιστικής περιόδου, ο Αθλος Κιλκίς φρόντισε να προσφέρει στους αθλητές του τις ευχάριστες στιγμές, τις οποίες προσφέρει μία ημερήσια εκδρομή σε χώρο αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης.
Προορισμός της συγκεκριμένης εκδρομής του Σαββάτου 13.12.14 ήταν ο «Αστερόκοσμος» της Θεσσαλονίκης.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Στις 13/12/14 ήμερα Σάββατο πραγματοποιήθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς εκδρομή στον «Αστεροκοσμο» της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της ανάπαυλας ενός από τα ελάχιστα σαββατοκύριακα που είχε ο σύλλογος ελεύθερα χωρίς υποχρεώσεις αγώνων. Η εκδρομή έγινε με σκοπό την χαλάρωση των αθλητών από το «βαρύ» πρόγραμμα των αγώνων με σκοπό την σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ τους και την ανάπτυξη του αισθήματος της ομαδικότητας διασκεδάζοντας στους χώρους του «λούνα παρκ». Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την χρήση και των δυο μικρών λεωφορείων του σωματείου που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να καλύψουν τον αριθμό των δηλωθέντων στην εκδρομή. Στην εκδρομή έλαβαν μέρος αθλητές από όλα σχεδόν τα ηλικιακά τμήματα του σωματείου. Μετά την άφιξη πραγματοποιήθηκε περίπατος στους χώρους του «Αστερόκοσμου» όπου παρακολουθήσαν οι αθλητές μικρά σκετς με ξωτικά και μάγους βόλτα στο παγοδρόμιο και στο «λούνα παρκ». Εκεί συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη και οι μικροί μας αθλητές είπαν τι δώρα θέλουν για τα Χριστούγεννα.Μέτα το πέρας της εκδρομής ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης και ο έφορος Αναστάσιος Μουτσάκης δήλωσαν ότι ήταν μια από τις πιο όμορφες εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν την φετινή περίοδο όπου όλοι μαζί παιδιά και μεγάλοι έπαιξαν και έγιναν μια όμορφη ομάδα που περιπλανήθηκε στα μονοπάτια του «Αστεροκοσμου». Κλείνοντας δήλωσαν ότι είναι από τις εκδρομές που θα καθιερωθούν για να βοηθούν τους αθλητές να χαλαρώνουν και να συσφιγγούν τις σχέσεις μεταξύ τους άλλα και με τους προπονητές τους…».
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]