Αθλητισμός

«Έλαμψαν» σε αγώνες στην Σόφια τα «αστεράκια» του Άθλου Κιλκίς

Σε διεθνή διοργάνωση τέκβον-ντο στην Σόφια για τις πολύ μικρές ηλικιακές κατηγορίες (4-14 ετών) έλαβε μέρος ο Άθλος Κιλκίς.

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 15.4.18, και η παρουσία του συλλόγου του Κιλκίς υπήρξε έντονη, καθώς τα επτά στελέχη του, «λιλιπούτειοι» και «πιτσιρικάδες», κατέκτησαν έξι μετάλλια και κατέλαβαν μια τιμητική θέση.

ΑΘΛΟΣ ΣΟΦΙΑ

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Διονυσία Δεγκάρη (33κ. κατηγορίας 7-9 ετών) και Αναστασία Πουντζουκίδου (18κ. κατηγορίας 4-6 ετών).

«Ασημένιοι» ανεδείχθησαν οι Μιχάλης Πουντζουκίδης (40κ. κατηγορίας 7-9 ετών) και Γεώργιος Νικολαΐδης (65κ. κατηγορίας 12-14 ετών).

Το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους οι Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης (20κ. κατηγορίας 4-6 ετών) και Γεώργιος Ραφαηλίδης (33κ. κατηγορίας 7-9 ετών).

Τέλος, την τιμητική πέμπτη θέση κατέλαβε ο Δημοσθένης Κεσίδης (33κ. κατηγορίας 10-11 ετών).

ΑΘΛΟΣ ΣΟΦΙΑ

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα αλλά ακόμη περισσότερο για το αγωνιστικό φρόνημα και το αθλητικό ήθος που επέδειξαν οι φερέλπιδες αθλητές του «φυτωρίου» του Άθλου, εξέφρασε ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης.

Με την σειρά του ο έφορος Αναστάσιος Μουτσάκης έπλεξε το εγκώμιο των γονέων και κηδεμόνων των μικρών τεκβον-ντόκα, «οι οποίοι στέκουν πάντα στο πλευρό των παιδιών τους, όταν αγωνίζονται, και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη το προπονητικό επιτελείο αποτελώντας πολύτιμους αρωγούς του συλλόγου» όπως χαρακτηριστικώς τόνισε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα