Αθλητισμός

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η ημερίδα αγώνων μαχητικών αθλημάτων του Άθλου

Διασυλλογικούς αγώνες κικ μπόξιν, μουάυ τάι και πυγμαχίας, φιλικού και προπονητικού χαρακτήρα, διοργάνωσε ο Άθλος Κιλκις.

Οι αγώνες διεξήχθησαν, με επιτυχία σε όλους τους τομείς, το Σάββατο 13.2.22, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του συλλόγου του Κιλκίς (“Χρυσό Στάδιο Άθλου” ή “Golden Athlos Stadium”).

Έλαβαν μέρος δεκατέσσερα σωματεία απόόλη την Βόρειο Ελλάδα, κυρίως με αθλητές ηλικιακών κατηγοριών γιά απόκτηση πείρας, αλλά και με έμπειρους αθλητές γιά προετοιμασία εν όψει επισήμων υποχρεώσεων.

Η άρτια οργάνωση, σε συνδυασμό με την ποιότητα των εγκαταστάσεων συνέβαλαν στο να εξελιχθεί το πρόγραμμα χωρίς να κουρασθούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών. Δυο αγωνιστικά ριγκ και ένα αγωνιστικό δάπεδο εξυπηρέτησαν τους αγωνισθέντες τόσο στην προθέρμανση τους όσο και στους αγώνες.

Ειδικότερα στην φιλική διοργάνωση του Άθλου έλαβαν μέρος οι σύλλογοι:

Φλόγα Πολίχνης, Ήφαιστος Ηλιούπολης, Τιτάνες Αμπελοκήπων, Τιτάνες Ευόσμου, Fight Club Levan Guruli, Fight Club Martin Mfc, Ηρακλής Σερρών, Άτλας Ιερισσού, Α.s.dinami koronias, Pentzos Team, Ρόνιν Ωραιοκάστρου, Κινέζος Σταυρούπολης, Golden Gloves (Χρυσά Γάντια) Θεσσαλονίκης και ο διοργανωτής Άθλος Κιλκίς.

Μετάλλια και ανμνηστικά διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλους τους αθλητές. Τους αγώνες προλόγισε ο προπονητής του Άθλου και “ψυχή”της διοργάνωσης Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

“… Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον εκπρόσωπό του Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία, που συμμετέσχονν σε αυτήν την διοργάνωση. Ο προπονητής του Άθλου ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που έλαβαν μέρος στους αγώνες άλλα και τους ανθρώπους που βοήθησαν στο να “στηθεί” άλλα και να εξελιχθεί ομαλά αυτή η διοργάνωση”.

Τους αγώνες υποστήριξαν υγειονομικά ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]