Αθλητισμός

Ασυναγώνιστος πρωταθλητής παμπαίδων α΄ ο Π. Τζαμτζής

Ο πατέρας Τάσος θριάμβευσε στο χειρόσφαιρο.

Οι γιοι Παύλος και Απόστολος του έμοιασαν μεν σε σχέση με την έκφραση “τα μήλα κάτω από τη μηλιά” οσον αφορά τον αθλητισμό γενικώς όμως ακολούθησαν…άλλο άθλημα αποτελώντας σήμερα δυο ακόμη φερέλπιδες μονάδες…ρίψεων βγαλμένες από το αδιακόπως παραγωγικό “φυτώριο του ΓΣ Μανδρών το θαυμαστό αυτό εδώ και τρεις δεκαετίες δημιούργημα του προπονητή και παλαιού βαλκανιονίκη του ακοντισμού Γιάννη Χρίστογλου.

Έτσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων α’ οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 11 και 12.7.20 στο εθνικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας ο μεγαλύτερος από τα δυο αδέλφια Παύλος Τζαμτζής ανδείχθη σχεδόν…άνευ συναγωνισμού πρωταθλητής Ελλάδος στην σφυροβολία με νέα ατομική επίδοση 61,80μ. (σφύρα τεσσάρων κιλκών) σε μια… “προειδοποιητική βολή” αναφορικά με τις προοπτικές εξέλιξής του!.

Ο μικρότερος Απόστολος ηλικίας παμπαίδων…β’ (13 ετών) “διευκρίνησε” οτι θέλει να ακολουθήσει την ίδια πορεία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με νέα ατομική επίδοση και αυτός με 48,87μ.

Την δεύτερη θέση που του “χάρισε” το ασημένιο μετάλλιο κατέλαβε ο επίσης εξελίξιμος Δημήτρης Στεργίου που και αυτός κατέρριψε την ατομική επίοδσή του με 56,91μ.

Η κυριαρχία του Γ.Σ. Μανδρών στο αγώνισμα ολοκληρώθηκε με την τέταρτη θέση του Στέλιου Κώστογλου με νέα ατομική επίοδση 47,80μ. την πέμπτη του Δήμου Ζώτου με 37,39μ. και την έβδομη του Δημήτρη Σούφη με 33,29μ.

Και στην δισκοβολία
Την “λάμψη” της παρουσίας του Παύλου Τζαμτζή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων ενίσχυσε και η εκ μέρους του κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην δισκοβολία με νέα ατομική επίδοση 50,03μ.

Στο ίδιο αγώνισμα ο Στέλιος Κώστογλου σε μιαν επίσης παραγωγική συμμετοχή κατετάγη έκτος με 42,09μ. βλετιώνοντας και αυτός την ατομική επίδοσή του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]