Αθλητισμός

Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα Κιλκισιακού Ηρακλή της προσεχούς Κυριακής

Σύσκεψη για τα αστυνομικά μέτρα, εν όψει του αγώνα Κιλκισιακού-Ηρακλή Θεσσαλονίκης της προσεχούς Κυριακής 4.2.18, πραγματοποιήθηκε στην διεύθυνση αστυνομίας Κιλκίς.

Έλαβαν μέρος αρμόδια στελέχη της διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς και εκπρόσωποι των δύο συλλόγων.

Κατά την σύσκεψη αποφασίσθηκαν τα εξής:

• Οι θύρες του σταδίου να ανοίξουν στις 1.30 μετά το μεσημέρι σε καμμία περίπτωση πριν την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων.

• Να διενεργηθούν αυστηροί έλεγχοι από τις αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός του σταδίου, απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων και να πραγματοποιηθεί απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Να αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν έγκυρο εισιτήριο, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών.

• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του αγώνα να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα διαθέτουν.

• Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που φέρουν “πανώ” ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Ανακοινώθηκαν σήμερα (31/1) οι διαιτητές και βοηθοί της αγωνιστική στη Γ Εθνική, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 3-4/2.

Οι Γιώργος Μελτζανίδης, Στέφανος Παρασίου και Μιχάλης Κελεσίδης από την Ημαθία θα είναι η τριπλέτα της αναμέτρησης του Κιλκισιακού με τον Ηρακλή για τον 2ο όμιλο, με παρατηρητή διαιτησίας θα είναι ο Χρήστο Ιωαννίδη από την ΕΠΣ Σερρών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συμμετοχή του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών «Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς στο 4ο μαθητικό συνέδριο του Πειραματικού […]