Αθλητισμός

«Ασημένιος» ο Φ. Δαδούπης της Τόλμης σε πανελλήνια πρωταθλήματα

Επιτυχής υπήρξε η παρουσία της Τόλμης Κιλκίς στα πανελλήνια πρωταθλήματα τέκβο-ντο μικρών και πολύ μικρών ηλικιακών κατηγοριών, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν από την Πέμπτη 23 έως και την Κυριακή 26.11.17, στην ολυμπιακή αίθουσα Άνω Λιοσίων Αθηνών.

Την σημαντικότερη διάκριση σημείωσε ο Φώτης Δαδούπης (14,65κ.), που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας του.

Την χαρά της κατάκτησης μεταλλίου θα «γευόταν» και ο Αθανάσιος Παπουτσής (14,57κ.), αν δεν είχε αδικηθεί από την διαιτησία στον καθοριστικό αγώνα πρόκρισης στην τετράδα των μεταλλίων.

Πολύ κοντά στην πρόκριση έφτασαν, «σκαλώνοντας» στο «εμπόδιο» της απειρίας, οι Άγγελος Ημερίδης (13,45κ.), Δημήτρης Λουκοβίτης (12,57κ.) και Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης (12,61κ.).

«Όλα τα παιδιά εκπροσώπησαν επαξίως τον σύλλογο και τον κιλκισιώτικο αθλητισμό», δήλωσαν οι προπονητές Γιώργο Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης και ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης, προσθέτοντας: «Σ΄αυτές τις ηλικίες μεγαλύτερη σημασία έχει η ίδια η συμμετοχή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η πείρα, που αποκτούν τα νέα παιδιά, σε συνδυασμό με την συνεχή δουλειά, τα βοηθεί να καλύψουν πιο γρήγορα την χρονική απόσταση από την καταξίωση».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα