Οικονομία

Με «αριστείο μεγάλης επιχείρησης» τιμήθηκε η γνωστή εταιρία «KLEEMAN»

Με το «Αριστείο Μεγάλης Επιχείρησης» τιμήθηκε η εταιρεία «Κλέεμαν» στα βραβεία «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος» που διοργάνωσε ο σύνδεσμος βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), σε συνεργασία με την εφημερίδα η «Καθημερινή». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14.11.14, στο «The Met Hotel» της Θεσσαλονίκης, για την επιβράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό κλάδο  και ανέπτυξαν έντονη δραστηριότητα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κατά το 2013.

Τα βραβεία «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, παρά την οικονομική ύφεση.

Η βράβευση της «Κλεεμαν» με το Αριστείο Μεγάλης Επιχείρησης ψηφίστηκε από την  επιτροπή με βάση τα ακόλουθα κριτήρια αξιολόγησης: Αποδεδειγμένη συμβολή της εταιρείας στην απασχόληση,  ύπαρξη στοιχείων καινοτομίας στα προϊόντα της,  φιλικές προς το περιβάλλον μέθοδοι παραγωγής,  συμβολή στην ανάδειξη της περιοχής όπου δραστηριοποιείται, ανάπτυξη εξωστρέφειας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Νικόλαος Κουκούντζος δήλωσε σχετικώς:

«Παραλαμβάνουμε το σημερινό αριστείο με ιδιαίτερη τιμή, αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης   απέναντι στους πελάτες, στους μετόχους και στο προσωπικό μας. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, ώστε η εταιρεία μας  να κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου παγκοσμίως     παράγοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τεχνολογικά προηγμένα και σχεδιασμένα με σύγχρονο και εξελιγμένο σχέδιο («ντιζάιν»)».

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα