Αθλητισμός

Εύσημα στην αθλήτρια του ΠΑΟΚ Α. Ευαγγελίδου από την Γοργόπη

Μια εξαιρετική εμφάνιση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η 17χρονη Αριστέα Ευαγγελίδου από τη Γοργόπη, την Κυριακή 30.4.23, καταλαμάνοντας την δεύτερη θέση στο αγώνισμα των 2000μ.μετά φυσικών εμποδίων και βελτιώνοντας την ατομική επίδοσή της σε 8.13 από 8.19.

Η πολύ καλή παρουσία της, της εξασφάλισε την συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν το Σάββατο 24.6.24. στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών.

“Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο προπονητικό επιτελείο αλλά και στην νεαρή Αριστέα, καθώς η επιτυχία της ήρθε σε μία δύσκολη χρονιά λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, έλλειψης χρόνου και περιορισμένης δυνατότητας πρόσβασης σε αθλητικές εγκαταστάσεις για προπονήσεις», αναφέρεται σε συγχαρητήρια ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]