Αθλητισμός

Αργυρό μετάλλιο η Φαρμάκη, νέα ατομική επίδοση η Κούρλη

Επιτυχής υπήρξε η εμφάνιση των μονάδων του Αλέξανδρου Κιλκίς στους αγώνες της ετήσιας διεθνούς συνάντησης («μήτιγκ») δρομέων ταχυτήτων της Βάρης Αττικής, με την επωνυμία «Δρόμεια», που διεξήθησαν την Τετάρτη 15-7-20, στο εκεί δημοτικό στάδιο.

Έτσι. η Παναγιώτα Φαρμάκη συνέχισε την δική της παράδοση σ’ αυτήν την διοργάνωση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στον δρόμο 400μ. με 1.03.56 (πέρυσι το χάλκινο), δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι εξελίσσεται σε αθλήτρια αγώνων.

Στο ίδιο αγώνισμα τα «πήγε» καλά ο διανύων μεταβατική περίοδο λόγω πανελλαδικών εξετάσεων ταλαντούχος και φέρελπις δρομέας παρατεταμένης ταχύτητας Αλέξανδρος Αλέρου, τερματίζοντας πέμπτος με 51.37.

Τέλος η πολλά υποσχόμενη 14χρονη Κωνσταντίνα Κούρλη κατετάγη έβδομη στον δρόμο 100μ. με νέα ατομική επίδοση 13.04, που προσλαμβάνει πρόσθετη αξία από το γεγονός ότι σημειώθηκε με ισχυρό αντίθετο άνεμο 2,8 μέτρων το δευτερόλεπτο.

Την ικανοποίησή της για την συνολική «εικόνα» των τριών στελεχών του Αλέξανδρου εξέφρασε η προπονήτρια του συλλόγου Σπυριδούλα Μιναρετζή.

Περισσότερα

Αλέξανδρος Αξιούπολης: Σταθερή αξία στο χειροσφαιρικό «χρηματιστήριο» του νομού και της χώρας ο Αλέξανδρος Αξιούπολης

Η αγωνιστική περίοδος 2022-23 υπήρξε μία από τις πλέον αγχώδεις για την χειροσφαιρική ομάδα του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καθώς αυτή «ακροβατούσε» […]

Δείτε ακόμα

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]

Υποψήφιος δήμαρχος

Με το που τελειώνουν οι βουλευτικές εκλογές, αρχίζουν οι «ζυμώσεις» για τις δημοτικές και τις περιφερειακές, που ακολουθούν. Τι «αρχίζουν», […]