Αθλητισμός

Άργησε να «πάρει μπρος» η μηχανή του Αλέξανδρου στον αγώνα με την Ν. Ελβετία

Την ευκαιρία νίκης, που θα του άφηνε «ανοικτό» το ενδεχόμενο να καταλάβει την τρίτη θέση του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος ε’ ομίλου β’ εθνικής κατηγορίας, «κλώτσησε» ο Αλέξανδρος Αξιούπολης στο κλειστό γυμναστήριο («Σπίτι του χειρόσφαιρου») Μίκρας Θεσσαλονίκης, χάνοντας αδόξως τον αγώνα με τον γηπεδούχο ΑΣ Ν. Ελβετίας, με 18-17. Το αξιουπολίτικο παρουσιάσθηκε νωθρό και άτονο στο ξεκίνημα του αγώνα κάτι το οποίο εκμεταλλεύθηκε το θεσσαλονικιώτικο και δημιούργησε διαφορά τριών-τεσσάρων τερμάτων, την οποία διατήρησε έως την λήξη του πρώτου ημιχρόνιου (11-7). Η «μηχανή» του Αλέξανδρου «πήρε μπρός» στην επανάληψη, με κατακόρυφη άνοδο της αμυντικής απόδοσης και περισσότερες επιθετικές λύσεις αιφνιδιάζοντας τον ΑΣ Ν. Ελβετίας με την δυναμική πλεόν αντίδρασή του. Έτσι, η μεταμορφωμένη προς το πολύ καλύτερο ομαδα της Αξιούπολης που έδειξε σε αυτό το διάστημα, ότι το εγχείρημα της ανανέωσης βρίσκεται σε καλό «δρόμο» ανέλαβε τα «ηνία» του αγώνα και προδευτικώς ενέτεινε την πίεση της, μειώνοντας λίγο πριν την είσοδο στο τελευταίο λεπτό σε 18-17. Και ενώ «έφτασε στην πηγή» δεν «ήπιε νερό» επειδή στο τελευταίο λεπτό έχασε δύο απανωτούς αιφνιδιασμούς χάνοντας στο τέλος και την ισοπαλία, εξ αιτίας βεβιασμένων τελικών προσπαθειών, και ενώ η γηπεδούχος παρέπαιε. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Αλέξανδρος στερήθηκε «τζάμπα» ενός θετικού αποτελέσματος αλλά συγχρόνως με αυτήν την οδυνηρή εμπειρία «εμπλούτισε» ακόμη περισσότερο την πείρα του την οποία καλείται πλεόν να αξιοποιήσει απο την νέα περίοδο.

Η σύνθεση:
Στεφανίδης (Γιάντσης), Σκάλα 2, Ρ. Παπαρήγας 3, Πασιατάς 2, Αριστείδου 5, Χαιντινόλλι, Μάρτσης 2, Α. Παπαρήγας 2, Ιωαννίδης 1, Κουκουλεκίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]