Αθλητισμός

Άπραγος ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου λόγω αναβολής των εθνικών πρωταθλημάτων

Τα «σπασμένα» των θλιβερών καταστάσεων των τελευταίων ημερών στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου «πληρώνουν» και οι ομάδες της γ’ εθνικής κατηγορίας, που υποχρεώνονται αύριο σε αγωνιστική απραξία, καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων όλων των εθνικών κατηγοριών.

Φυσικά, η απόφαση «πιάνει» και τον «φορμαρισμένο» Εθνικό Ν.Αγιονερίου, γιά τον οποίο η αναγκαστική αυτή απραξία κάθε άλλο παρά επωφελής είναι, ακριβώς επειδή σημειώνεται ακριβώς σε μία στιγμή συνεχούς αγωνιστικής ανόδου.

Το χειρότερο γι’ αυτόν έχει να κάνει και με την ενδεχόμενη αναβολή της εμβόλιμης αγωνιστικής ημέρας της Τετάρτης 26.11.14 κάτι που αναμενόταν να «ξεκαθαρίσει» την ώρα που η εφημερίδα βρισκόταν στην φάση της εκτύπωσης.

Σε κάθε περίπτωση η τεχνική ηγεσία αναμένεται να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, είτε με το «κλείσιμο» ενός-δύο φιλικών αγώνων είτε με έναν μικρό «κύκλο» προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί στην αγωνιστική κατάσταση, στην οποία οφείλει την μέχρι στιγμής αξιόλογη πορεία της.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]