Κοινωνία

Αποθέματα αλλυλεγγύης στην 103η εθελοντική αιμοδοσία των “Ακριτών” Πολυκάστρου

Με απόλυτη όπως πάντα επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο κύκλος των προγραμματισμένων αιμοδοσιών για το έτος 2020, των μελών της τράπεζας αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου.

Κατά τις αιμοδοσίες του Νοεμβρίου (1η & 22 Νοεμβρίου 2020) προσήλθαν δεκάδες μέλη, με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας λόγω “κορωνοϊού” και με ρυθμό 12 άτομα την ώρα, αιμοδότησαν συνολικά 95 εθελοντές μεταξύ αυτών 12 νέα μέλη που ανέβασαν τον αριθμό των μελών της τράπεζας σε 1.192.

Ευχαρηστήριο
Ο υπεύθυνος συντονισμού της ¨τράπεζας¨ Βασίλης Αθανασιάδης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Νίνα Καρακασίδου και Δημήτρης Παπαδόπουλος (πρόεδρος των ΑΚΡΙΤΩΝ), ευχαριστούν και συγχαίρουν όλα τα μέλη που προσήλθαν και αιμοδότησαν δείχνοντας για άλλη μία φορά έμπρακτα την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους.

Επίσης ευχαριστούν το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς, τους γιατρούς Νικόλαο Κοντογιώργου (διευθυντή) και Αθανάσιο Γιακαμόζη, τις Ευγενία Αγγελίδου, Άννα Κωτσαρή, Κυριακή Καρασαρίδου, Τούλια Ελένη και Μαρία Τουρσίδου για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία των αιμοδοσιών του Νοεμβρίου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούν τις Αθηνά Αθανασιάδου, Αναστασία Δαμακούδη-Αθανασιάδου, Μαρία Αθανασιάδου, Σοφία Αθανασιάδου, Φωτεινή Καγιούδη-Αθανασιάδου, Σούλα Βακαλούδη, Αλεξάνδρα Δαούτη, Γεωργία Ζαβουδάκη, Ανθούλα Καλπακίδου, Αναστασία Καρακασίδου, Τασούλα Καρακατσανίδου, Βάσω Λάζου, Μαρία Μπρόβα, Ντίνα Παπαδοπούλου, Ντίνα Παρπουτσιάδου, Ειρήνη Σκαλιστήρα, Ηλιάννα Σπυρίδου, Γιώτα Τοπαλίδου, Αθηνά Τοψαχαλίδου, Γεωργία Τσάκου, Ελένη Κλαψινάκη-Τσάκου, Γεωργία Τσιτουρούδη και τους Πέτρο Βαλαβάνη, Γεώργιο Παναγιωτίδη (SuperMarket), Στέλιο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Χαρτοματσίδη για όλα όσα πρόσφεραν (πίτες, γλυκά, χυμούς, άνθη κ.α.) με αγάπη για όλους όσους προσήλθαν (αιμοδότες, προσωπικό τμήματος αιμοδοσίας κ.α.).

Τέλος, ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Ντίνα Παπαδοπούλου για την εξυπηρέτηση όλων (κουζίνα) και για όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας, τον μόνιμο χορηγό της “Τράπεζας Αίματος” κ. Μιχάλη Κιουρτσίδη (Β.Ε.Κ. Μικρό Δάσος) για την κάλυψη της δαπάνης υλικού (αφίσες κ.α.) για όλες τις αιμοδοσίες και την «Εντυποδημιουργία» του Σάκη Χαμουρούδη.

Πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν οι Πόπη Τοπαλίδου (γραμματέας “Ακριτών”) και Μαρία Κουρτίδου μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Τα μέλη που δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη, μπορούν να αιμοδοτήσουν σε οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομείο της χώρας μας, δηλώνοντας για την “Τράπεζα Αίματος” των “Ακριτών” Πολυκάστρου, κωδικός αριθμός 11492.

Επόμενη προγραμματισμένη 104η αιμοδοσία των «Ακριτών», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα