Αθλητισμός

Απόψε ο εκτός έδρας αγώνας του ΓΑΣΚ με τον ΑΣΕ Δούκα

Τον καθοριστικό εκτός έδρας αγώνα του με τον ΑΣΕ Δούκα περιλαμβάνει γιά τον ΓΑΣ Κιλκίς το πρόγραμμα της αποψινής 21ης αγωνιστικής ημέρας του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας.
Και ενώ, όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα του Κιλκίς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς προβλήματα σύνθεσης και με την ψυχολογία «ανεβασμένη» μετά τα δύο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα, σε σχέση με τα λειτουργικά διοικητής φυσης προβλήματα βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Και τούτο,διότι ενώ σ’ αυτήν την μεταβατική περίοδο και κρίσιμη καμπή της πορείας της η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη όλων των διοικητικών και εξωδιοικητικών παραγόντων και υποστηρικτών της, παρατηρείται είτε αδράνεια είτε απροθυμία είτε διστακτικότητα, που έχουν επιπτώσεις και στον ρυθμό προώθησης των οργανωτικής φύσης θεμάτων της ομάδας και στο επίπεδο κάλυψης των λειτουργικών αναγκών της.

Ετσι είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να υποστεί το «μαρτύριο του Ταντάλου», να φτάσει δηλαδή στην «πηγή» της παραμονής στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού χειροσφαίρου και να ….μην «πιει» το «γάργαρο νερό» της.
Με άλλα λόγια να μην επιτύχει τον αντικειμενικό σκοπό της γιά λόγους οποιουσδήποτε εκτός …από αγωνιστικούς.

Εστω και τούτη την δύσκολη στιγμή καταμεσίς μιάς δυσμενούς συγκυρίας οι φίλοι του ΓΑΣΚ καλούνται να παραμερίσουν τις όποιες προσωπικές προσεγγίσεις των θεμάτων της ομάδας ή αντιθέσεις ή και πικρίες και να συμβάλουν, συνεισφέροντας καθείς εν τω μέτρω των δυνατοτήτων του, στην αποφυγή του προαναφερθέντος επικίνδυνου «σκοπέλου» ώστε σε πρώτη φάση το «σκάφος» να συνεχίσει τον «πλου» μέχρι το «ασφαλές λιμάνι» των θέσεων της κατάταξης, που εξασφαλίζουν την παραμονή.

Μετά υπάρχει καιρός γιά αντιμετώπιση της γενικότερης κατάστασης και των επί μέρους προβλημάτων, με τον καθένα να εγείρει τα δικά του θέματα και να διατυπώνει τις δικές του επί μέρους προτάσεις.
Τώρα, αυτήν την στιγμή, προέρχουν η ενότητα και η κοινή προσπάθεια γιά αποτροπή του ενδεχομένου εμπλοκής του ΓΑΣΚ στην «περιπέτεια» του υποβιβασμού, που δεν συμφέρει κανένα.
Ας σταθούν οι πάντες στο ύψος της περίστασης και ας λειτουργήσουν αποτρεπτικώς σε επικίνδυνη για την ομάδα εξέλιξη.

Ο αποψινός αγώνας του κλειστού γυμναστηρίου του ΑΣΕ Δούκα (ΔΑΙΣ) είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]