Ελλάδα

Από την 85η ΔΕΘ στο «1ο Thessaloniki Helexpο Forum»

«Τα πάντα ρει» έλεγαν οι Αρχαίοι και αυτό φαίνεται να ισχύει για τη φετινή ΔΕΘ. Άλλο σχέδιο υπήρχε την άνοιξη, άλλο πριν από δύο εβδομάδες και άλλο τις τελευταίες ώρες, με τις ανατροπές λόγω της πανδημίας να είναι συνεχείς.

Τον Απρίλιο οι διοργανωτές ετοίμαζαν τη φετινή 85η διοργάνωση με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα που προέβλεπαν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, ακύρωση όλων των ανοικτών συναυλιών και των μεγάλων πολιτικών events, θερμομετρήσεις και έλεγχο ανά πάσα στιγμή του αριθμού των ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο της Έκθεσης.

Όλα αυτά ανατράπηκαν σε λίγες ημέρες, για την ακρίβεια στις 10 Αυγούστου. Με φόντο το συνεχή αυξανόμενο αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας, οι επιδημιολόγοι πρότειναν την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης και η κυβέρνηση δέχτηκε. Οι σχετικές ανακοινώσεις μιλούσαν για ακύρωση του εκθεσιακού μέρους της Έκθεσης (δηλαδή τα περίπτερα), αλλά για πραγματοποίηση του πολιτικού μέρους της διοργάνωσης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πρωθυπουργική ομιλία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ηλικία 84 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω Twitter. «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]