Κοινωνία

Απεβίωσε ο γουμενισσιώτης φυσικός Ευάγγελος Ίντος

Σε ηλικία 79 ετών απεβίωσε ύστερα, από μακρά νοσηλεία στο τοπικό νοσοκομείο, ο καθηγητής φυσικής Ευάγγελος Ίντος, γόνος της γνωστής οικογένειας της Γουμένισσας.

Ο εκλιπών είχε ευδόκιμη σταδιοδρομία στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, διακριθείς για την βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά και για την μεταδοτικότητά του στην παράδοσή της στους μαθητές.

Αν και υπηρέτησε επί μακρόν εκτός Γουμενίσσης, διατήρησε σε όλη την ζωή του τους δεσμούς με τον γενέθλιο τόπο, με κατά καιρούς ενεργό ανάμειξη στο κοινωνικό γίγνεσθαι και στα πολιτιστικά δρώμενά του.

Ήταν άνθρωπος υψηλής πνευματικής κατάρτισης και χαμηλών τόνων, ενός συνδυασμού που τον καθιστούσε ευχάριστο και δημιουργικό συνομιλιτή και γενικότερα ευπρόσδεκτο από όλους.

Η διεύθυνση και το συντακτικό προσωπικό του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του “Μαχητή” εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, συμπαρίστανται στο βαρύτατο πένθος του συνεργάτη Κωνσταντίνου Ίντου για τον οποίο ο εκλιπών θείος του ήταν σαν πατέρας, και εύχονται σε όλους τους οικείους την εξ’ ύψους παρηγορία.

Ο Βαγγέλης Ίντος σε νεαρή ηλικία

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]