Κοινωνία

Η κιλκισιώτικη κοινωνία πενθεί για τον Α.Τσαγκάρη

Την παρουσία ενός ακόμη γνώριμου μέλους της στερείται από την Παρασκευή 10.7.20 η κοινωνία του Κιλκίς, καθώς σε ηλικία μόλις 59 ετών αναχώρησε για το «δίχως γυρισμό ταξίδι» ο επιχειρηματίας εστίασης και αναψυχής Απόστολος Τσαγκάρης.

Ο εκλιπών ακολούθησε από νεαρή ηλικία την προαναφερθείσα επαγγελματική οδό και καταξιώθηκε στον χώρο με την συνέπεια, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία και τον σεβασμό για τους συνεργάτες και τους πελάτες του.

Συγχρόνως «έκτισε» ένα «εκλυστικό» κοινωνικό «προφίλ» με την ευγένεια και τους χαμηλούς τόνους του.

Επί μακρόν, αρχής δεδομένης την δεκαετία του ΄90, άφησε το «αποτύπωμά» του ως στέλεχος της δημοτικής επιχείρησης, που διαχειριζόταν τον «Κήπο», τότε ήταν ….ακόμη «Κήπος» και απετέλεσε για καιρό την «κορωνίδα» της εστίασης και αναψυχής στο Κιλκίς.

Αργότερα δραστηριοποιήθηκε και ως ιδιώτης επιχειρηματίας, δημιουργώντας ένα από τα πλέον ελκυστικά καφέ-«στέκια», στην «καρδιά» του Κιλκίς (λίγα μέτρα από την «μεγάλη» διασταύρωση της 21ης Ιουνίου με Ε.Βενιζέλου, Γ.Καπέτα και Καλούδη) με έντονο ιστορικό χρώμα Κιλκίς στον διάκοσμό του.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από το επαγγελματικό γίγνεσθαι, αλλά παρέμενε πρόσωπο αναγνωρίσιμο και αγαπητό από όλους.

Γι΄αυτό και το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε εύλογη θλίψη στην κιλκισιώτικη κοινωνία, η οποία θα αισθανθεί το κενό που θα αφήσει ο καλός συμπολίτης.

Βεβαίως, εκείνο, το οποίο θα στερηθεί, θα είναι η φυστική παρουσία του.

Όμως, η μορφή του θα συνεχίσει να «ζη» στις αναμνήσεις όλων, και η μνήμη του θα είναι αιωνία.

Καλό Παράδεισο και καλή Ανάσταση, φίλε Αποστόλη.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα