Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Απεργιακά

Μπορεί η συμμετοχή στην απεργία των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Πέμπτης 12.11.15 να ήταν πραγματικά χαμηλή, δεδομένου ότι ήταν λίγο κάτω από 12%, όμως η αλήθεια είναι, ότι σε ωρισμένα σχολεία προέκυψαν προβλήματα, καθώς σε αυτά η συμμετοχή στην κινητοποίηση ξεπέρασε ακόμη και το 30%.

Γιά την ιστορία αναφέρεται ότι ήταν το ΓΕΛ ΣΣ Μουριών, Πολυκάστρου, και Αξιουπόλεως, ενώ στην πόλη του Κιλκίς στο 1ο γυμνάσιο.

Παράξενο, θα επισημέναμε, καθώς η πείρα έχει διδάξει, ότι συνήθως στα σχολεία των αστικών περιοχών παρουσιάζεται η μεγαλύτερη συμμετοχή σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Βεβαίως, σε αυτό μπορεί να έπαιξε ρόλο το γεγονός, ότι στα εν λόγω σχολεία έχουμε και τις πιό κοστοβόρες μετακινήσεις από πλευράς των καθηγητών και ίσως αυτό να «βοήθησε» στην συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα