Γενικά

Αντιπροσωπεία του Κιλκίς σε εκδηλώσεις του δήμου Λατσιών

Αντιπροσωπεία του δήμου Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Τσογγίδη αναχωρεί την Δευτέρα 23.3.15 για την Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του αδελφοποιημένου με το δήμο Κιλκίς δήμου Λατσιών οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και παράλληλα της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής της στη Μεγαλόνησο η κιλκισιακή αντιπροσωπεία θα έχει επαφές με τη δημοτική αρχή των Λατσιών και για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Την αντιπροσωπεία του δήμου Κιλκίς συγκροτούν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Γραμματικόπουλος, Δημήτρης Κυριακίδης, Νικόλαος Ταχτσίδης, Νικόλαος Στανημερόπουλος και Αγγελική Αντωνιάδου.

Περισσότερα

Λήψη απαιτούμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Την περίοδο του θέρους λαμβάνει χώρα ιδιαίτερη καταπόνηση των εργαζομένων που οφείλεται στη συνέργεια μετεωρολογικών παραγόντων του εξωτερικού περιβάλλοντος και […]

Πρόσληψη δύο ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς προκηρύσσει την πρόσληψη δύο ατόμων για την εκτέλεση του υποέργου «Αρχαιολογία» του έργου, «Αποχετευτικά Δίκτυα αντλιοστάσια – καταθλιπτικοί αγωγοί και εγκατάσταση επεξεργασίας […]

Δείτε ακόμα