Γενικά

Ζωηρή ανταπόκριση πολιτών σε πρωτοβουλία ομάδας

Στα τέλη του 2014 η ομάδα δράσης και διαλόγου για το Κιλκίς “αΝήσυχα ΠνΕΥΜΑΤΑ” ζήτησε την ευχή και τη γνώμη των κατοίκων του Κιλκίς.

Στη διαδικασία συλλογής ευχών για την πόλη, μέσω των “κουμπαράδων ευχών” που τοποθετήθηκαν σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους, συμμετέσχαν 265 συμπολίτες διατυπώνονται συνολικώς 280 ευχές, που καλύπτουν το σύνολο της κοινωνικής – πολιτιστικής ζωής, καθώς και τις προσδοκίες για μια καλύτερη πόλη.

Στην σχετική ανακοίνωση του φορέα αναφέρονται τα εξής:
«…Ευχαριστούμε τους καταστηματάρχες του Κιλκίς που φιλοξένησαν τους κουμπαράδες, καθώς και τους δεκάδες ανώνυμους εθελοντές που ασχολήθηκαν με τη δράση και έκαναν γνωστό το σκοπό μας.
Η ομάδα μας κωδικοποίησε το σύνολο των ευχών και δεσμεύεται να προωθήσει το υλικό που συγκεντρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αρμόδιους φορείς και συλλόγους.
Όλες τις ευχές μπορεί να τις αναζητήσει κανείς στο blog της ομάδας: http://anisixapnevmata.blogspot.gr/».

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]