Αθλητισμός

«Χωρίς τέρμα» Ν.Γυναικόκαστρο και ΠΑΟΚ στο κύπελλο

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ανεδείχθησαν Μ.Αλέξανδρος Ν.Γυναικοκάστρου και ΠΑΟΚ Κρηστώνης στον μεταξύ τους πρώτο αγώνα, στο πλαίσιο του πέμπτου και ημιτελικού γύρου του κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς, που διεξήχθη την Τετάρτη 5.11.14 στο γήπεδο Ν.Γυναικοκάστρου.
Ετσι, οι δύο ομάδες άφησαν «ανοικτούς λογαριασμούς» όσον αφορά στην υπόθεση πρόκρισης, εν όψει της επαναληπτικής αναμετρήσεως η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26.11.14 στο γήπεδο Σταυροχωρίου με «γηπεδούχο» την κρηστωνιάτικη.
Στον αγώνα του Ν.Γυναικοκάστρου και οι δύο εμφανίσθηκαν κατώτερες του αναμενομένου, με επακόλουθο η ποιότητά του να κυμανθεί σε μέτρια επίπεδα, με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Διαιτήτευσε ο Λαζαρίδης.

Οι συνθέσεις:
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ: Χαραλαμπίδης, Α. Παπαδόπουλος, Α. Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Χ. Παπαδόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Μόννης, Τ. Παπαδόπουλος, Σιτσανέλης, Σ. Παπαδόπουλος, Γρηγοριάδης (85’ Κ. Παπαδόπουλος)
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Κυριακίδης, Κελεμένης, Τσοποζίδης, Κάργας, Ι. Γραμματικούπολος, Ρουστέμ, Κεσίδης (88’ Ε. Πότκας, Α. Παυλίδης, Θ. Παυλίδης, Κουτσάγιας.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας