Γενικά

Ανοίγουν την Δευτέρα οι δομές του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 όλες οι δομές του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ θα είναι ανοιχτές να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους.

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 32 (1η Εγκατάσταση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ)

ΠΕΡΙΚΛΈΟΥΣ 20 (2η Εγκατάσταση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 2)

21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2 (3η Εγκατάσταση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 3)

21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 43 (4η Εγκατάσταση Golden Athlos)

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την όμορφη συντροφιά που μας κρατήσατε σε όλη την διάρκεια της καραντίνας. Τα ενθαρρυντικά σας σχόλια, η αλληλεπίδραση με τη σελίδα μας μέσω μηνυμάτων, η ανταπόκριση στο διαγωνισμό μας αλλά και στα διαδικτυακά μας μαθήματα ήταν κάτι περισσότερο από συγκινητική.

Ως ΚΔΑΠ καθημερινά παρουσιάζαμε βίντεο προκειμένου να σας κρατούν συντροφιά και να σας θυμίζουν ότι η σχέση μεταξύ μας δεν είναι επιφανειακή κι αδιάφορη αλλά ουσιαστική και γνήσια, αφού προσπαθούσαμε με τους τρόπους που είχαμε στη διάθεσή μας να είμαστε εδώ καθημερινά και να σας ψυχαγωγούμε, να σας ενημερώνουμε, να σας κάνουμε να περνάτε το χρόνο σας όμορφα και δημιουργικά. Γιατί αυτός είναι και ο ρόλος των ΚΔΑΠ!

Τη Δευτέρα, 01/06, επιστρέφουμε, εφαρμόζοντας κανόνες υγιεινής και εξασφαλίζοντας όλες τις συνθήκες ασφαλούς παραμονής στο ΚΔΑΠ. Κανόνες κι οδηγίες έχουμε αναρτήσει στις δομές μας, και θα είμαστε εκεί προκειμένου να σας ενημερώνουμε και να εφιστούμε την προσοχή όλων στην τήρησή τους. Από τη Δευτέρα θα σας υποδεχτούμε και θα σας ενημερώσουμε δια ζώσης για τον τρόπο που θα λειτουργούμε, θα υποδεχόμαστε και θα περνάμε τις ώρες μας δημιουργικά με τα παιδιά μας!

Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα ξεκινάμε τις εγγραφές των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα τμήματά μας στις δομές μας για τη νέα σεζόν, 2020-2021. Η νέα προκήρυξη αναμένεται στα μέσα Ιουνίου, αλλά με βάση την πληροφόρηση που έχουμε θα είναι πιο απλοποιημένη. Για τον λόγο αυτό και δεν είναι απαραίτητο ακόμη να μας προσκομίσετε δικαιολογητικά και σχετικά έγγραφα.

Αναφορικά με τις δραστηριότητες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ΚΔΑΠ μας, δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ την επόμενη χρονιά, πέρα από τα αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογός μας (Taekwondo WTF, Taekwondo ITF, Kick Boxing, Πυγμαχία, Muay Thai) με τον πολύπειρο και πολυτάλαντο προπονητή μας κ. Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο, σας ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Ενόργανης, προπονητή Εθνικής ομάδας κ. Κατσάτο Μιχαήλ, τη συνεργασία μας με την μοναδική στο νομό μας ομάδα που προβιβάστηκε στη Γ΄Εθνική Ποδοσφαίρου, Αναγέννηση Πλαγιάς, ενώ παράλληλα θα ισχύσει και η επιλογή συλλόγων από τους γονείς για αθλήματα που δεν καλλιεργεί το σωματείο μας (βόλευ, μπάσκετ κ. ά). Τέλος, από τη νέα χρονιά ανακοινώνουμε και την έναρξη τμημάτων στίβου στο σωματείο μας. Φυσικά όλα τα τμήματα δραστηριοτήτων μας (Υπολογιστές, Σκάκι, Ρομποτική, Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Εικαστικά, Μουσική, Θέατρο, Κουκλοθέατρο, Θέατρο Σκιών, Ενισχυτική, Φιλαναγνωσία, Δημιουργική Γραφή, Μοντέρνος Χορός, Ζumba, Ποντιακά κ. ά) θα συνεχίσουν κανονικά με τους ίδους δασκάλους καθώς και με άλλους που προστίθενται δυναμικά στην ομάδα μας. Διεξοδική ανακοίνωση για όλες μας τις δραστηριότητές μας θα έχετε τις επόμενες μέρες.

Από τη διεύθυνση του ΚΔΑΠ, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μας που ήταν σύσσωμη εκεί στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύσαμε, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ρόλο της ομάδας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό παρόλες τις δυσκολίες. Στη δύσκολη αυτή περίοδο που πέρασε, ένα πράγμα μάθαμε: όταν κάποιος θέλει, βρίσκει τρόπους να καταφέρνει πράγματα, και καμία καραντίνα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να μας κάνει να είμαστε με οποιοδήποτε τρόπο κοντά στα παιδάκια μας! Είχαμε να υπερνικήσουμε εμπόδια, όπως η σύνδεση των παιδιών μέσω Η/Υ, η απόσταση ή η δυσκολία ετοιμασίας βίντεο που ήταν μια απαιτητική (με πολλά απρόβεπτα κάποιες φορές!) διαδικασία, ωστόσο πάντα τα καταφέρναμε γιατί είμαστε μαθημένοι στο να κάνουμε ΑΘΛΟΥΣ!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα