Ειδήσεις Video

Άννα Δημάκη: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…

Με μια «μαγική» μουσική διαδρομή στους στίχους του Γκάτσου, του Ελευθερίου και του Ελύτη σε συνθέσεις Χατζιδάκι, Θοδωράκη, Ξαρχάκου και Μαρκόπουλου η αντιδημαρχία πολιτισμού και η αντιδήμαρχος Άννα Δημάκη οριοθέτησαν τη μέχρι τώρα διαδρομή τους την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο χώρο του θερινού κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” στο λόφο Αγ.Γεωργίου.

Στη γιορτή πολιτισμού και αποχαιρετισμού μαζί η αντιδήμαρχος πολιτισμού ευχαρίστησε προσωπικά και έναν προς ένα όλους όσους συνεργάσθηκαν μαζί της, συναδέλφους αντιδημάρχους, συνεργάτες υπαλλήλους, επιχειρηματίες της πόλης που με τη χορηγία τους στήριξαν δράσεις και εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Η συγκίνηση δεν έλειψε, η αίσθηση ενός κύκλου που κλείνει πάντα κουβαλά αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μια το τέλος μιας διαδρομής και από την άλλη η απαρχή μιας νέας που φέρει την ωριμότητα, την εμπειρία και την γνώση όλων των προηγούμενων.

Μόνο καλά λόγια είχε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτριος Σισμανίδης, για την Άννα που ανακάλυψε αργά, αλλά τον έβγαλε ασπροπρόσωπο στο έργο που της ανατέθηκε.

Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν και οι υπάλληλοι των τμημάτων αρμοδιότητας της αντιδημαρχίας κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού για την Άννα Δημάκη και αυτό ίσως να είναι και το μεγαλύτερο παράσημο της στη θητεία της.

Η όλη εκδήλωση τελείωσε αργά το βράδυ της Κυριακής με την καταπληκτική συντροφιά του Βασίλη Πρατσινάκη στη φωνή, του Γιάννη Φιλιππουπολίτη στο πιάνο και του Παύλου Παφρανίδη στο μπουζούκι».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]