Αθλητισμός

«Ανεβάζει» ο Εθνικός Αξιούπολης τους ρυθμούς της προετοιμασίας

Το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του γιά την νέα περίοδο διανύει ο επανακάμψας ύστερα από επτά έτη στην ανώτερη κατηγορία του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου Εθνικός Αξιούπολης «ανεβάζοντας» συνεχώς τους ρυθμούς καθώς επιδίωξή του αποτελεί το να πρωταγωνιστήσει.
Οι επιπτώσεις των «σκληρών» προπονήσεων φάνηκαν στον φιλικό αγώνα της Τρίτης 25.8.15 με την ΠΟΑ Πολυκάστρου, στο πλαίσιο των 37ων «Αξιουπολίτικων», με τον Εθνικό να δίνει αξιοσημείωτα «δείγματα γραφής» στο πρώτο ημιχρόνιο αλλά και να «πέφτει» αισθητά στην επανάληψη λόγω κοπώσεως και συνεχών αλλαγών.
Ο προπονητής και παίκτης Γιάννης Τόδας χρησιμοποίησε και τους 25 παίκτες, που έχει στην διάθεσή του.
Δύο από τα τέρματα σημείωσε ο Χατζημλάδης και από ένα οι Λιτσένι και Σκαρλάτος.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές και διαπραγματεύσεις και με άλλους παίκτες γιά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.
Ετσι, την ώρα εκπτύπωσης της εφημερίδας βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο της Αξιούπολης ο πρώην άσσος και «αρχιεκτελεστής» της ΑΕ Πολυκάστρου Αρης Τοσουνίδης, με σταδιοδρομία και σε εθνικά πρωταθλήματα, και ο ….αειθαλής και αχρείαστος συστάσεων άσσος του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, με θητεία και στην α’ εθνική κατηγορία, Νίκος Παυλίδης.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]