Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ανεπίτρεπτη απρέπεια

Από τους ομιλητές της πρόσφατης εκδήλωσης της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της ΝΔ, γιά την πορεία και το μέλλον της Ευρώπης και της χώρας μας, τα πλέον ενδιαφέροντα πράγματα είχε να πει ο εν αποστρατεία υποναύαρχος Δημήτριος Τσαΐλας, καθώς η εισήγησή του αφορούσε στα του πολέμου στην Ουκρανία και στις ευρύτερες επιπτώσεις του σε τομείς όπως της οικονομίας, της ενέργειας κ.α., οι οποίες αφορούν σε …όλο τον κόσμο και τις οποίες ήδη βιώνει και η χώρα μας.

Κι όμως, ήταν ο μόνος ομιλητής, από τον οποίο ο συντονιστής της εκδήλωσης πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ απαιτούσε, τόσο από μικροφώνου όσο και …“πλαγίως”, να συντομεύει, γιά να μην υπάρξει πρόβλημα με την συνολική διάρκεια της εκδήλωσης!

 

Κι ας ήταν ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός ο μόνος που, σεβόμενος το αακροατήριο, προσπαθούσε να παρουσιάσει τόσο πολλά πράγματα, που είχε να πει, μέσα σε τόσο περιορισμένο γιά την σημασία του θέματος χρόνο ομιλίας.

Κι ας υπήρχαν “χτυπητές” υπερβάσεις του αντιστοίχου χρόνου από πλευράς …όλων των άλλων “επωνύμων” ομιλητών!

Κι ας είχαν ακουσθεί από αυτούς τους “επωνύμους” τα ίδια …ατελείωτα “κατεβατά” σε προηγηθείσα συνάντηση, λίγο πριν την έναρξη της κύριας εκδήλωσης!

Αν μη τι άλλο, πρώτη φορά πολιτική εκδήλωση στο Κιλκίς με τέτοια …“α λα καρτ” εφαρμογή του χρονικού περιορισμού των εισηγήσεων!

Και μάλιστα με τόσο “χτυπητό” έλλειμμα ευγένειας και “τακτ”, που αποτρέπουν κάθε άκομψη, και σε κάθε περίπτωση ανεπίτρεπτη συμπεριφορά απέναντι σε ομιλητή, και δη έγκυρο ομιλητή με ήθος!

Εξ ἀλλου, κύριε πρόεδρε της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ, εκείνο, το οποίο “μετρά” σε κάθε φορέα, που διοργανώνει τέτοια εκδήλωση λόγου, είναι να “περάσει” στην κάθε κοινωνία το περιεχόμενο αυτής.

Διότι μόνον τότε μπορεί να ειπωθεί γιά τον φορέα, ότι παράγει ή επιτελεί έργο, και όχι ότι διοργανώνει εκδήλωση απλώς …γιά “να ‘χουμε να λέμε”.

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]