Γενικά

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων: Πρώτα και πάνω από όλα το νοσοκομείο του Κιλκίς»

Μετά τις εκλογές γιά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς, η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εργαζομένων στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς καθώς και της εξελεγκτικής επιτροπής, επιθυμούμε, κατά πρώτον, να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του συλλόγου γιά την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Ιδιαιτέρως δε εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλες και όλους τους συναδέλφους, που μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους τιμώντας μας με την ψήφο τους.

Θερμές ευχαριστίες, επίσης, αξίζουν και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, που είχαν επιφορτισθεί με την ευθύνη της διεκπεραίωσης και της ομαλής ολοκλήρωσης των εκλογών με τρόπο άψογο και υποδειγματικό, διαθέτοντας το χρόνο τους σε κάτι τόσο σημαντικό όπως άλλωστε μία εκλογική διαδικασία.

Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων» (ΑΚΕ)κατέλαβε για πρώτη φορά τρεις έδρες, έναντι δύο, που είχε το 2020, και έναντι μιάς, που είχε το 2018.

Το αποτέλεσμα αυτό, με την μεγάλη αυτή διαφορά, οφείλεται στο ότι οι εργαζόμενοι εκτίμησαν τους αγώνες, που δώσαμε τα τελευταία χρόνια γιά την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, καθώς επίσης και γιά την συνεχή παρουσία μας στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς σε όλα τα «κύματα» της υγειονομικής κρίσης, που δημιούργησε η πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Εξαρχής είχαμε θέσει ως στόχο μας στην εκλογική διαδικασία του συλλόγου εργαζομένων του στο νοσοκομείο Κιλκίς την εκλογή προσωπικοτήτων ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης επιδιώκοντας την συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου. Κάτι που, δυστυχώς, δεν έγινε αποδεκτό και δεν εισακουσθήκαμε.

Προσερχόμενοι, τελικώς, στις εκλογές χωρίς να γίνει πράξη ο στόχος μας γιά την συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου και έχοντας σήμερα στα χέρια μας τα αποτελέσματα είμαστε ευτυχείς καθώς αποδεικνύεται από την κάλπη ότι δεν έχουμε να εξηγήσουμε ή να δώσουμε ουδεμία απάντηση και αναφορά σε παρατάξεις και κομματικά γραφεία.

Ούτε πολύ περισσότερο να επιδιδόμαστε σε κάθε λογής πανηγύρια και τίτλους πηχυαίους, προκειμένου να δημιουργούμε εντυπώσεις για το θεαθήναι και ψευδαισθήσεις οποιασδήποτε νίκης.

Διότι, στις εκλογές του συλλόγου ενός νοσηλευτικού ιδρύματος δεν ωφελούν, δεν αρμόζουν τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

Από την πλευρά μας γιά ακόμη μία φορά ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας που μέσα σε πέντε χρόνια μας έδωσαν την πολύτιμη βοήθεια τους και μας “εκτίναξαν” από την μία ( έδρα σε τρεις, έχοντας απέναντι μας όχι έναν εκλογικό “αντίπαλο” αλλά δύο συνδυασμούς που κατέλαβαν τέσσερες έδρες, όταν την προηγούμενη θητεία κατείχαν συνολικώς πέντε.

Ως «Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων» (ΑΚΕ) δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα σύλλογο ανταποδοτικό σε όλους με τις ίδιες αξίες και αρχές που ξεκινήσαμε
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Πρώτα και πάνω από όλα το νοσοκομείο Κιλκίς.

Συνεχίζουμε!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]