Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να… «φυσήξει Βαρδάρης»

Απειλητικά «σύννεφα» έχουν «σωρευθεί» στις σχέσεις μεταξύ των δύο κορυφαίων διοικητικών υγειονομικών στελεχών του νομού, του διοικητή του νοσοκομείου Γιάννη Ανδρίτσου και του αναπληρωτή και διοικητή του νοσοκομείου – κέντρου υγείας Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη.

Κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από την ανάγνωση στον σχετικό ιστότοπο της «Διαύγειας», στην πρόσφατη ψήφιση από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου των τοπικών φορέων υγειονομικής περίθαλψης του οργανισμού λειτουργίας αυτών, μπορεί ο καθείς να διακρίνει τρεις ουσιαστικές παρατηρήσεις εκ μέρους του κ.Ζάχαρη.

Η πρώτη σε σχέση με την επιλογή της διαδικασίας του κατεπείγοντος, που δεν συνάδει με ένα τέτοιο θέμα, η δεύτερη με το γεγονός ότι δεν υπήρχε τίποτε προς ενημέρωση στο σχετικό φάκελλο λίγο πριν τεθεί σε ψηφοφορία και, τέλος, διότι δεν κατετέθη μαζί του και η ανάλογη πρόταση για το νοσοκομείο της Γουμένισσας.

Ας ελπίσουμε, πάντως, για το καλό όλων, να «φυσήξει» γρήγορα ένας… «Βαρδάρης» και να «καθαρίσει» η ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο ανδρών, διότι, ως γνωστόν, όπου «συσσωρεύονται απειλητικά σύννεφα» ακολουθεί… «καταγίδα»!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα