Αθλητισμός

Ανανεώσης και απόκτηση νέου παίκτη για τον Κιλκισιακό

Νέες σημαντικές κινήσεις για την ομάδα του Κιλκισιακού καθώς απέκτησε τον Γιάννη Πιπερτζή από τον Μακεδονικό Δροσάτου ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με δύο βασικούς ποδοσφαιριστές του, τον Δημήτρη Δρόσο και τον Βλάντο Σαβελίδη. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας.

Επένδυση με Πιπερτζή

Παίκτης του Κιλκισιακού είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Πιπερτζής. Ενας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε με τη παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα του Μακεδονικού Δροσάτου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κιλκισιακός αναφέρονται τα εξής:

“Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη μετεγγραφή του 19χρονου επιθετικού Γιάννη Πιπερτζή από τον Μακεδονικό Δροσάτου.
Ο Πιπερτζής αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Δροσάτου, την οποία οδήγησε πέρσι στην άνοδο στην Α1 Κατηγορία πετυχαίνοντας 25 τέρματα σε 26 αγώνες.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, στο οποίο ο Κιλκισιακός έχει σκοπό να επενδύσει, ένας ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, άριστος στο ένας εναντίον ενός, και με καλά τελειώματα.

Σκοπός του συλλόγου η απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από όλο τον νομό, με όρεξη για δουλειά και επιθυμία να πραγματοποιήσουν καριέρα στις μεγάλες κατηγορίες.

Η διοίκηση του Κιλκισιακού και ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Υφαντίδης δίνουν από φέτος τη δυνατότητα σε αυτούς τους παίκτες να ενταχθούν στην ομάδα και να έχουν συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΑνανέωση συνεργασίας με Δρόσο

Αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια τη περσινή αγωνιστική περίοδο, επιθυμία της διοίκησης της ομάδας αλλά και του ποδοσφαιριστή ήταν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Με 14 τέρματα τη προηγούμενη χρονιά, ο Δρόσος μπορούμε να πούμε πως τα έδωσε όλα για την ομάδα, καθώς το πάθος του “ξεχείλιζε” σε κάθε αγώνα.

Συμφωνία με Σαβελίδη

ΣΑΒΕΛΙΔΗΣ ΒΛΑΝΤΟ
Ενας ακόμη βασικός συντελεστής της χρονιάς των ρεκόρ ανανεώνει τη συνεργασία του και τη νέα χρονιά με τον Κιλκισιακό.

Ο λόγος για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό Βλάντο Σαβελίδη, που το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΟΚ.

Ο Σαβελίδης επέστρεψε τον Ιανουάριο στον Κιλκισιακό, και στον δεύτερο γύρο που αγωνίστηκε σημείωσε επτά τέρματα, οδηγώντας την ομάδα σε σημαντικές νίκες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα