Αθλητισμός

Η ατυχία «σταμάτησε» την Πλαγιά με τον Θερμαϊκό

Έδειξε, ότι ξεπέρασε το «μούδιασμα» από τις δύο συνεχείς «τεσσάρες» από τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου Θεσσαλονίκης και τον δεύτερο της κατάταξης του γ’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας Πανδραμαϊκό.

Όμως, η Αναγέννηση Πλαγιάς δεν κατάφερε να «διακόψει» την «αλυσίδα» αρνητικών αποτελεσμάτων, καθώς στον εντός έδρας πρώτο αγώνα της στον δεύτερο γύρο «σκάλωσε» στο «εμπόδιο» της ατυχίας, με επακόλουθο το 0-1 από τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Σε έναν αγώνα του οποίου ρυθμιστής ήταν …ο σφοδρός άνεμος, το κιλκισιώτικο συγκρότημα έδειξε καλύτερα προσαρμοσμένο στις καιρικές συνθήκες και διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, ιδίως δε στην επανάληψη όταν ο άνεμος ήταν αντίθετος.

Ομως, εκεί που οι ενδείξεις «συνηγοορούσαν» σε προβάδισμά του, ήταν αυτό που δέχθηκε τέρμα στο 69’, σε μία φάση παρατεταμένης σύγχυσης στην περιοχή του, η οποία μπορούσε και να εξελιχθεί ευνοϊκά γι’ αυτό.

Ακολούθησαν άλλα τέσσερα «πλήγματα» με τις ισάριθμες κλασικές ευκαιρίες, με πρωταγωνιστές τους Παντελιάδη, Σερταρίδη (δύο) και Παπαδόπουλο, ενώ ο πρώτος είχε χάσει άλλη μία σπουδαία ευκαιρία πριν το 0-1.

Μπορεί, λοιπόν, να γίνει λόγος όχι γία ήττα αλλά για …απωλεσθείσα ήττα, η οποία θα έδινε νέα «ώθηση» στην μοναδική εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στον χώρο των εθνικών κατηγοριών.

Ωστόσο, ο «πόλεμος» γιά την παραμονή συνεχίζεται, που σημαίνει, ότι παρά την εύλογη απογοήτευση η Αναγέννηση δεν εγκαταλείπει την ωραία προσπάθεια του πρώτου γύρου χάρη στην οποία δημιούργησε αξιόλογες προϋποθέσεις παραμονής.

Και αξίζει σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή, να υποστηριχθεί από τους φίλους του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, αφού η παραμονή της στην γ’ εθνική κατηγορία θα ωφελήσει πρωτίστως αυτό.

Η επομένη αγωνιστική ημέρα: Κυριακή 30.1.22, 15.00, Νέστος Χρυσούπολης – Αναγέννηση Πλαγιάς

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]