Αθλητισμός

Δεν «σταμάτησε» τον ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89» ούτε …η αστοχία

Ούτε το «όνομα» του γηπεδούχου Αρεως Θεσσαλονίκης ούτε …η δική του αστοχία στα πρώτα 15’ μπόρεσαν να ορθωθούν «εμπόδιο» στην φρενήρη πορεία του ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89» στο χειροσφαιρικό πρωτάθλημα δ’ ομίλου β’ εθνικής κατηγορίας, που επικράτησε με 32-24.

Μετά το νευρικό ξεκίνημά του, εξ αιτίας του οποίου στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε να ηττάται με 7-6, το κιλκισιώτικο συγκρότημα βελτίωσε την απόδοσή του και μετά το 20’ «ανέβασε στροφές», ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στο πρώτο ημιχρόνιο με 17-12.

Το άνετο προβάδισμα του εξασφάλισε στην επανάληψη τόσο την ψυχολογική άνεση όσο και το «καθαρό μυαλό» που του επέτρεψαν να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα και μαζί το ασφαλές προβάδισμα, το οποίο και διηύρυνε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ακριβώς σ’ αυτόν τον αγώνα στον οποίο συνάντησε την μέχρι στιγμής ισχυρότερη αντίσταση, ο ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89» εδειξε ένα πολύ καλό «πρόσωπο» που συνηγορεί σε διεκδίκηση της ανόδου στην α2 εθνική κατηγορία.

Το σημαντικότερο κέρδος του υπήρξε η αξιοσημείωτη παρουσία των μονάδων του, που προέρχονται από την ομάδα εφήβων με τον τερματοφύλακα Σπύρο Λασκάκη, μάλιστα να «κλέβει την παράσταση», τουλάχιστον κατά τα διαστήματα που ο Αρης ήταν ανταγωνιστικός, και προσπαθούσε να παραμείνει στην «μάχη» της διεκδίκησης της νίκης.

Η σύνθεση:
Λασκάκης, Χοτζούδης 6, Γ.Κωστόπουλος 4, Δ.Κωστόπουλος 2, Κουσίδης 6, Σαλαβασίδης 2, Τζιβιντζέλης 4, Καλαϊτζής 7, Αριστείδου 1, Χριστοδούλου, Τριανταφυλλίδης, Σταυράκης, Μωυσίδης.

Η επομένη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 20.1.17, 18.00, ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89»-Απόλλων Καλαμαριάς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]