Αθλητισμός

«Δύο στα δύο» από τον ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ΄89» με 37-24 από την ΑΕ Λήμνου

Αγώνες δύο,νίκες δύο για τον ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ΄89» στο χειροσφαιρικό πρωτάθλημα δ΄ομίλου β΄εθνικής κατηγορίας.

Αξιοποιώντας μέχρι στιγμής στο απόλυτο την έδρα της, η ομάδα του Κιλκίς επιβλήθηκε με άνεση της αντίστοιχης της ΑΕ Λήμνου με 37-24, καθώς παρουσιάσθηκε υπέρτερη σε όλους τους τομείς.

Μάλιστα, η ανωτερότητά της επέτρεψε στην τεχνική ηγεσία της να δώσει για άλλη μια φορά αρκετό χρόνο συμμετοχής στα στελέχη που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, στο πλαίσιο της σταθερής προώθησής τους στον «κορμό» της.

Ο ΑΜΣΠ «ανέλαβε» ευθύς εξαρχής «τα ηνία» του αγώνα, και δεν άφησε κανένα περιθώριο ουσιαστικής αντίδρασης στην ΑΕΛ, η οποία, όμως, αγωνίσθηκε φιλότιμα και στάθηκε με αξιοπρέπεια.

Η γενική αίσθηση για το κιλκισιώτικο συγκρότημα είναι, ότι μέχρι στιγμής δικαιολογεί την εκτίμηση περί πρωταγωνιστικού ρόλου του και ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει και αυτήν ακόμη την άνοδο στην α2 εθνική κατηγορία.

Η σύνθεση:

Ιωαννίδης (Λασκάκης), Κ.Κωστόπουλος 1, Γ.Καλαϊτζής 6, Δ.Κωστόπουλος 4, Κουσίδης 4, Γ.Κωστόπουλος 4, Τζιβιντζέλης 4, Χοτζούδης 8, Σαλαβασίδης 6, Σταυράκης, Τριανταφυλλίδης.

Η επόμεηνη αγωνιστική ημέρα: Κυριακή 3,12,17, 16.00, Άρης Θεσσαλονίκης-ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ΄89».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]