Γενικά

Αμερικανούς και Καναδούς δημοσιογράφους φιλοξένησε επί διήμερο ο δήμος Παιονίας

Από τον δήμο Παιονίας εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των προϊόντων της Παιονίας, με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, ο δήμος Παιονίας συνεργαζόμενος με το τοπικό γραφείο τουρισμού περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και τον ΕΟΤ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής φιλοξένησε στην περιοχή λίγες ημέρες πριν προκύψουν τα μέτρα περιορισμού λόγω του νέου κορωνοϊού (11 & 12 Μαρτίου), Αμερικανούς και Καναδούς δημοσιογράφους, που εξειδικεύονται στην γαστρονομία και τον οινοτουρισμό.

Η επίσκεψη προέκυψε ύστερα από πρωτοβουλία της διεύθυνσης τουρισμού της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας με τον ΕΟΤ Αμερικής, και σκοπός της προσπάθειας ήταν η προβολή των προϊόντων της Παιονίας στις αγορές και της Αμερικής.

Η αποστολή φιλοξενήθηκε από τον δήμο Παιονίας στον ξενώνα «Δημοσθένης» και από τα οινοποιία Τάτση, Σακαλάκη και Χατζηβαρύτη.

Τα αναμνηστικά τοπικά προϊόντα, που προσέφερε στην αποστολή ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, ήταν χορηγία του Δημήτρη Μιτικάκη.

Οι δημοσιογράφοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα και τα τοπικά κρασιά με ετικέτες Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε κατά την επίσκεψη τους στα οινοποιία και να απολαύσουν την θερμή φιλοξενία, που είχαν προετοιμάσει με ιδιαίτερη ζέση οι οινοποιοί μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]