Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια γιά άλλη μία χρονιά η Π.Αλμπάνη στο ζίου-ζίτσου

Άλλη μία πανελλήνια διάκριση προσέθεσε στο ενεργητικό της η πολυσύνθετη αθλήτρια μαχητικών αθλημάτων του Ατρομήτου Γουμένισσας Παναγιώτα Αλμπάνη, καθώς ανεδείχθη και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδας νεανίδων στο ζίου-ζίτσου (52κ.).
Με αυτήν την πρωτιά «σφράγισε» γιά τρίτη χρονιά το «εισιτήριο» …γιά την εθνική ομάδα, με την οποία θα αγωνισθεί σε όλες τις μεγάλες φετινές διοργανώσεις.
Οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος ζίου-ζίτσου διεξήχθησαν την Κυριακή 23.3.14, στην ολυμπιακή αίθουσα Ανω Λιοσίων Αθηνών με την συμμετοχή 1250 και πλέον αθλητών.
Σε τελετή κατά την διάρκεια ανάπαυλας η Αλμπάνη τιμήθηκε γιά τις επιτυχίες και διακρίσεις της το 2013.
Το επόμενο «ραντεβού» της με τις πανελλήνιες διοργανώσεις, είναι γιά το προσεχές Σάββατο 29.3.14 στην Αθήνα, όπου θα διεξαχθούν οι πανελλήνιοι αγώνες παγκρατίου.
Σ’ αυτούς θα επιδιώξει άλλη μία μεγάλη διάκριση, καθώς με την εμφάνισή της στο πρωτάθλημα ζίου-ζίτσου έδειξε, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Στο πρωτάθλημα παγκρατίου θα συμμετάσχουν και άλλα στελέχη του Ατρομήτου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]