Αθλητισμός

Άλλο ένα «γεμάτο» διήμερο γιά τους «πιτσιρίκους» του Κιλκισιακού

«Γεμάτο» ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο το πρόγραμμα της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού. Την Κυριακή οι δύο ομάδες των προπαίδων αγωνίσθηκαν στην Αξιούπολη. Ο Κιλκισιακός α΄ είχε πολύ καλή απόδοση με πολλές ευκαιρίες, όμως «πλήρωσε» δύο «λαθάκια» και ηττήθηκε με 2-0 από τον Καμπάνη.
Εξ ίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κιλκισιακός β΄ όμως γνώρισε την ήττα με 5-0 από την δεύτερη ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς.
Το Σάββατο οι παίδες πήραν τους τρεις βαθμούς «στα χαρτιά» καθώς δεν προσήλθαν να αγωνιστούν οι αντίπαλοί τους. Την ίδια ημέρα το τμήμα πολύ μικρών προπαίδων παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας του Κιλκισιακού με το Παλαιό Αγιονέρι. Οι μικροί παίκτες του Ανδρέα Αβραμίδη συνόδευσαν τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, και στο ημίχρονο έπαιξαν σε ένα οικογενειακό διπλό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]