Πολιτική

Αλλαγή γραμματέα στην ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ με …έντονο “παρασκήνιο”

Από την νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σας επισυνάπτουμε το δελτίο Τύπου για τον νέο γραμματέα της ΝΟΔΕ, μετά από την απόφαση του Μηνά Παπαδόπουλου να κινήσει τις διαδικασίες, στα πλαίσια της ανανέωσης της στελέχωσης της Ν.Δ. στην οποία πρωτεργάτης είναι ο ίδιος ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιθυμώ να τον ευχαριστήσω για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας, και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο του έργο, που είναι η εκλογική ετοιμότητα, ως συνεργάτης του δύσκολου αυτού εγχειρήματος, που υπεύθυνος της για την Κεντρική Μακεδονία είναι ο Κιλκισιώτης Ανδρέας Τρεντζίδης.”

ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται επίσης τα εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα και μετά από ομόφωνη απόφαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς ο κύριος Χατζηαποστόλου Ιωάννης είναι ο νέος γραμματέας της .

Ο Γιάννης Χατζηαποστόλου είναι 37 ετών, δικηγόρος με αισθητή και αποτελεσματική παρουσία μέχρι σήμερα.

Η επιλογή του είναι σύμφωνη με το ιδεολογικό περίγραμμα, της ανανέωσης της στελέχωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία πρωτεργάτης είναι ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτά με την ανακοίνωση και το δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ.

Ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για μιά κίνηση που σχετίζεται με την ανάγκη να αντικατασταθεί από την θέση του γραμματέα της ΝΟΔΕ ο Μηνάς Παπαδόπουλος λόγω της αναμίξεώς του στις πρόσφατες εκλογές του επιμελητηρίου αλλά και της “διπρόσωπης” λειτουργίας του σε αυτές ως στέλεχος του συνδυασμού “Το επιμελητήριο αλλάζει” του υποψηφίου προέδρου και προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς Κώστα Βιολιτζή, με παρασκηνιακή υποστήριξη του βασικού αντιπάλου και εν τέλει νικιτή των εκλογών Παύλου Τονικίδη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι προσφάτως σημειώθηκε φραστικό επεισόδειο μεταξύ του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη εκ των επιφανέστερων υποστηρικτών της υποψηφιότητας του κ. Βιολιτζή και του αντικατασταθέντος γραμματέα σε γνωστό στέκι αναψυχής στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα