Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αλγεινή εντύπωση

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει απ’ ό,τι μαθαίνουμε στα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών του δήμου Παιονίας «Ευκράντη» η στάση, ρητορική και επιχειρηματολογία του αντιδημάρχου οικονομικών Γεωργίου Φράγκου πριν από μερικές εβδομάδες στην τότε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατά της δημοτικής συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας και προέδρου του εν λόγω συλλόγου Γαρυφαλλιάς Καρβουνάρη.

Όχι, σε ό,τι αφορά στο πολιτικό πλαίσιο της κριτικής του και των δικών του διαπιστώσεων αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της ως προέδρου του συλλόγου, καθώς κάτι τέτοιο είναι απολύτως θεμιτό, αλλά, κυρίως, διότι οι αναφορές του σε σχέση με την δημοτική «στέγη» των γραφείων εκλκήφθησαν ως «συγκεκαλυμμένες» απειλές, δεδομένου ότι δεν σχετίζονταν με την κριτική του προς το πρόσωπό της.

Η αλήθεια είναι, ότι θέματα προστασίας της πρώτης κατοικίας είναι λόγω των πρόσφατων κυβερνητικών πρωτοβουλιών στο προσκήνιο της επικαιρότητας, όμως, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν τίθεται θέμα εν προκειμένω και ότι τα όσα διατυπώθηκαν από πλευράς του κ. Φράγκου είχαν ως στόχο να καταδείξουν την βοήθεια, που προσφέρει η δημοτική αρχή σε πολιτιστικούς συλλόγους παρά τις αντιρρήσεις που έχει ως προς τον τρόπο λειτουργίας τους σε κάποιες περιπτώσεις.

Εκτός και αν …σφάλλουμε!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα