Αθλητισμός

Ηττήθηκε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης εκτός έδρας από τον Άρη με 28-24

Στα πενήντα από τα εξήντα λεπτά της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον Άρη Θεσσαλονίκης, γιά το χειροσφαιρικό πρωτάθλημα ε’ ομίλου β’ εθνικής κατηγορίας, ο ριζικώς ανανεωμένος Αλέξανδρος Αξιούπολης έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό «πρόσωπο», που συνηγορούσε στην επίτευξη της νίκης.

Ωστόσο, η λήξη του αγώνα τον βρήκε αδόξως ηττημένο με 28-24, επειδή μεσολάβησε το διάστημα 30’-40’, κατά το οποίο εξ αιτίας της απειρίας των νέων παικτών του υπέπεσε σε τόσα λάθη, όσα σε… όλο τον υπόλοιπο αγώνα!

Λάθη τα οποία εκμεταλλεύθηκε ο πιό έμπειρος Άρης, δημιουργώντας διαφορά πέντε-έξι τερμάτων, την οποία ο Αλέξανδρος, κατά το τελευταίο δεκάλεπτο, δεν κατάφερε να εκμηδενίσει, παρά μόνο να την περιορίσει στα τρία με τέσσερα τέρματα, καθώς έχασε και τον παίκτη-«κλειδί», Σκάλα, που αποβλήθηκε γιά «σκληρό μαρκάρισμα».

Νωρίτερα, και από ενάρξεως του αγώνος, οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα με διαφορά το πολύ δύο τερμάτων, χωρίς να καταφέρνουν να την διατηρούν, σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση με αποτέλεσμα ημιχρονίου 14-14.

Και σ’ αυτήν την συνάντηση ο Αλέξανδρος, αν και δεν απέφυγε την ήττα, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό «δρόμο», σε σχέση με το εγχείρημα της ανανέωσης, με τον χρόνο να «δουλεύει» σαφώς γι’ αυτήν, σε μία βάσιμη υπόσχεση γιά γρήγορη επιστροφή τουλάχιστον στα επίπεδα της αμέσως ανώτερης κατηγορίας.
Η σύνθεση:
Στεφανίδης, Σκάλα 5, Μάρτσης 1, Ρ.Παπαρήγας 4, Αριστείδου 6, Πασιατάς 3, Χαϊντινόλλι 3, Α.Παπαρήγας 1, Ιωαννίδης 1, Κουκουλεκίδης, Τσακαλίδης, Μπεσίρης, Αβραάμ, Γιάντσης, Μορφόπουλος.
• Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 30.11.14, 17.00, Αλέξανδρος Αξιούπολης-Απόλλων Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]