Αθλητισμός

“Βραχυκύκλωμα” του Αλέξανδρου στα τελευταία 20΄ και 22-24 από τον Φοίβο

Μπορούσε να είχε ανανεώσει νωρίς την παραμονή του στον βόρειο όμιλο του χειροσφαιρικου πρωταθλήματος α2 εθνικής κατηγορίας.

Όμως, τουλάχιστον σε τέσσερις αγώνες ο Αλέξανδρος Αξιούπολης έχασε την νίκη ή την ισοπαλία… “μέσα από τα χέρια του” του γιά την ίδια αιτία: Αγωνιστικό “βραχυκύκλωμα” σε κάποιο διάστημα, από δέκα μέχρι είκοσι λεπτών, στον καθένα από αυτούς.

Το τελευταίο το υπέστη στο τελευταίο εικοσάλεπτο του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου 18.3.23 με τον Φοίβο Συκεών Θεσσαλονίκης, με οδυνηρό επακόλουθο την ήττα με 24-22, εκεί που προηγήθηκεστο ημιχρόνιο με 15-12 και στο 40΄με 18-14!

Και ενώ στην άμυνα η αγωνιστική συμπεριφορά του ήταν στην επανάληψη ανάλογη του πρώτου ημιχρονίου, με ακριβώς τον ίδιο αριθμό παθητικών τερμάτων, στην επίθεση “κόλλησε” στα επτά έναντι… των δεκαπέντε του πρώτου μέρους! Από το απόλυτο “φως” στο απόλυτο “σκοτάδι”, χωρίς λογική εξήγηση!

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Αξιούπολης έδειξε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο, ότι τελευταία “παίζει με την φωτιά”, υπονομεύοντας… η ίδια την παρουσία της στην α2 εθνική κατηγορία!

Γι’αυτό και καλείται να ανασυνταχθεί αγωνιστικώς, ψυχικώς και πνευματικώς, ώστε να διαχειρισθεί κατά τον πλέον επθυμητό τρόπο το υπολειπόμενο διάστημα του πρωταθλήματος (τρεις αγωνιστικές ημέρες), ώστε να μην κινδυνεύσει να χάσει αδίκως το “τραίνο” της παραμονής.

Όλοι οι παίκτες της, που αγωνίσθηκαν, έχουν μερίδιο στα εύσημα γιά την εμφάνιση του πρώτου σαρανταλέπτου και όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης γιά το αγωνιστικό “βραχυκύκλωμα” του τελευταίου εικοσαλέπτου.

Η σύνθεση:
Καρακασίδης (Κετικίδης), Δημολλάρι 2,Καραπεΐδης 5, Ε. Κουρούπης 8, Α.Παπαρήγας 3, Γουβιανάκης 2,Κέφαλος 2, Δουλουμπάκας, Τσιάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Καραγιάννης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 1-4-23, 19.00, Αλέξανδρος Αξιούπολης.

Περισσότερα

Αλέξανδρος Αξιούπολης: Σταθερή αξία στο χειροσφαιρικό «χρηματιστήριο» του νομού και της χώρας ο Αλέξανδρος Αξιούπολης

Η αγωνιστική περίοδος 2022-23 υπήρξε μία από τις πλέον αγχώδεις για την χειροσφαιρική ομάδα του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καθώς αυτή «ακροβατούσε» […]

Δείτε ακόμα

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]

Υποψήφιος δήμαρχος

Με το που τελειώνουν οι βουλευτικές εκλογές, αρχίζουν οι «ζυμώσεις» για τις δημοτικές και τις περιφερειακές, που ακολουθούν. Τι «αρχίζουν», […]